MXCube. Foto: Solectro.

Sep 7, 2018

High-Speed Cutting på AMB-mässan


På årets AMB-mässa i Stuttgart händer det, DATRON visar upp världsnyheten MXCube.

MXCube en helt ny höghastighetsfräsmaskin som DATRON tagit fram för mer krävande industriella applikationer.

DATRON finns på plats med två olika montrar. En monter för fräsmaskiner och en monter för fräsverktyg. I maskinmontern kommer DATRON att förutom MXCube visa upp sina redan väl beprövade höghastighetsfräsmaskiner som M8Cube, neo, MLCube samt den innovativa DATRON next mjukvaran och dess nya funktioner. I verktygsmontern finns DATRONs verktygsexperter på plats med ett stort spektrum av fräsverktyg. DATRON visar fräsverktygen med patenterad verktygsteknologi som skonar både maskin- och spindel vid materialbearbetning.  

DATRONS fräsmaskiner finns i monter 10D74, hall 10.

DATRONs fräsverktyg finns i monter 3D80, hall 3.

Välj DATRON för framtidsorienterade maskinkonstruktioner och fräsverktyg av högsta kvalitet med ett omfattande utbud av rådgivning och service.

AMBLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Familjen Schmidt som i skärande bearbetning

  När Reinar var 7 år svarvade han häftstift medan brodern Erik, 5 år, matade stången från hallen. Idag arbetar tre generationer i familjeföretaget där gängverktyg alltid har varit huvudprodukten.
  345
 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  428

 • Teknik

  Nya ATOS 5 Airfoil

  GOM har tagit fram en ny sensor med kort mätavstånd vilket passar bra till bland annat mätning av blad och liknande detaljer.
  14
 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  29