Mar 12, 2018

Hexagon parallellmätustrustning kortar ställtider


Bost Machine Tools Company har sin tillverkning av vertikala svarvar i den nordvästra delen av Spanien mellan Bilbao och San Sebastian.

Området är känt för sin tradition att tillverka stora- och högteknologiska maskiner vilket har gjort att många välrenommerade universitet också finns i området.

Bost är specialist på tillverkning av vertikala svarar från 1,4 upp till 8 m.

Genom att använda Hexagons parallell mätningsutrustning samtidigt som maskinerna har en mycket hög positioneringsnoggrannhet kan kontrollmätning göras i maskinen i maskinen. Detta har gjort att ställtider för att flytta detaljen från bearbetningsmaskinen till mätmaskinen minimeras. Vidare undviks hanteringsskador som innebär dryga kostnader med risken för leveransförseningar.
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
 • Oct 11, 2019

  Munters utser ny affärsområdeschef

  Nyheter Han ska leda AirTech som är Munters största affärsområde.
  80
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11