Foto: Hexagon.

Jan 25, 2018

Hexagon Manufacturing Intelligence samarbetar med svenska elbilstillverkaren


"Jobbar på att definiera samarbetet ytterligare".

Hexagon Manufacturing Intelligence samarbetar med Uniti Sweden AB och var på plats under U17-eventet i Landskrona i december 2017, där bilen som skall förändra världen presenterades.

Uniti är ett svenskt bolag som utvecklar en elektrisk stadsbil. Unitis bil är allt annat än gammalmodig; med teknik, ergonomi, säkerhet och miljö i fokus. 
 
-Vi medverkade på lanseringen genom att ställa ut och visa upp delar av den utrustning som Uniti har och kommer att ha behov av i framtiden, säger Peter Petersson, försäljningsingenjör på Hexagon Manufacturing Intelligence, till Svensk Verkstad.
 
-Vi jobbar på att definiera samarbetet ytterligare framöver, säger Peter Petersson. 
 • Oct 11, 2019

  Säljaren som blev vd

  Reportage Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323
 • Oct 11, 2019

  Munters utser ny affärsområdeschef

  Nyheter Han ska leda AirTech som är Munters största affärsområde.
  80
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • John Ericson MAF Reportage

  Säljaren som blev vd

  Redan som nybakad ingenjör fick han anställning som säljare på maskinhandelsföretaget. Idag är han vd och sätter upp riktlinjerna, men han är inte den som detaljstyr.
  323

 • Teknik

  Laserrök - ett hälsofarligt ämne

  Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning med flera är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett hälsofarligt ämne?
  11