Foto: Henkel.

Feb 18, 2019

Henkel visar hållbar teknologi på Scandinavian Coating


På mässan i Köpenhamn hittar du Henkel i monter 03:13 med fokus på utrustning och olika typer av ytbehandlingar.

Henkel har i över 140 år levererat innovativ teknologi inom en rad olika branscher och sedan 1925 varit en stor aktör på den svenska marknaden. 

-Ytbehandlingsbranschen är i en transformeringsperiod mot processer med mindre miljöpåverkan och där fokus ligger på utrustning för att öka effektivitet och kvalité i processerna. Flera frågar efter miljövänligare processer som kan ge möjligheter att sänka temperaturer i processteg som bidrar till mindre miljöpåverkan, säger Krister Agerlöv försäljningschef.

Vi presenterar också nya generationens ytbehandlingar som är fosfatfria och därav mer miljövänliga än ytbehandlingar gjorda med zink- eller järnfosfater. Med jämn kvalitet, minimalt med slam, minskad vattenåtgång och enklare rengöring och avfallshantering är Bonderite M-NT ett kostnadseffektivt och mer hållbart alternativ.

Ett fokusområde är utrustningen som gör jobbet både smidigare mer ekonomiskt hållbart samt kvalitetssäkrar processen. Bonderite E-AP APNR utrustningen som ger möjlighet att höja kvalitén i befintlig line med mindre investering är något som du kan titta närmare på i montern. Kom förbi vår monter och låt oss berätta hur våra olika applikationer kan hjälpa dig i din produktion.

Kom in och fråga oss om kromfri ytbehandling för aluminium med produkter som gör det möjligt att uppnå branschkrav vid lägre temperatur och med mindre antal steg.

Vi ses på Scandinavian Coating, monter 03:13 med morgondagens teknologi inom ytbehandling!

Henkel grundades 1876 och bedriver i dag verksamhet globalt inom tre affärsområden: Adhesive Technologies, Laundry & Home Care och Beauty Care. Henkel Adhesive Technologies är marknadsledande inom alla industrisegment. Produkter från Henkel Adhesive Technologies är oundgängliga i oräkneliga applikationer både inom industrin och i hushållen över hela världen. Med pålitliga varumärken som LOCTITE®, TEROSON® och BONDERITE® erbjuder Henkel ett mångsidigt sortiment av specialanpassade lösningar inom lim, tätningsmedel och funktionella beläggningar. www.henkel.com.
 • May 22, 2019

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  Reportage "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  0
 • May 22, 2019

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Reportage Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  0
 • May 22, 2019

  Boliden satsar på vindkraft

  Miljö Har tecknat ett långsiktigt elförsörjningsavtal med ett företag inom vindkraftsutveckling, vilket innebär utökad produktion av fossilfri el i både Finland och Sverige.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  0
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  0