Foto: Hannover Messe.

Mar 26, 2020

Hannovermässan 2020 helt inställd


Tyskland förbjuder världens ledande tradeshow för industriell teknik

HANNOVER MESSE kan inte äga rum i år på grund av den alltmer kritiska situationen kring Covid-19-pandemin.

Hannover-regionen har utfärdat ett dekret som förbjuder iscensättning av världens ledande tradeshow för industriell teknik. Från och med nu fram till nästa HANNOVER MESSE i april 2021 kommer ett digitalt informations- och nätverkserbjudande att erbjuda utställare och besökare möjlighet till ekonomiskt och teknologisk utbyte.

Världsindustrin kommer inte att kunna träffas i Hannover i år. Omfattande resebegränsningar, förbud mot gruppsamlingar och ett förbudsdekret i Hannover-regionen gör det omöjligt att arrangera HANNOVER MESSE. Samtidigt påverkar coronakrisen ekonomin, och tillverkningsindustrin - HANNOVER MESSES kärnklientell - kämpar redan med allvarliga konsekvenser av pandemin. Efterfrågan och försäljningen i den tyska industrin minskar, vilket resulterar i flaskhalsar i utbudet, produktionsstopp och minskad arbetstid för de anställda. Det är första gången under mässans 73 år långa historia som den blir inställd.

Nästa HANNOVER MESSE kommer att gå av stapeln 12 -16 april 2021...och det får vi verkligen hoppas!
 • Apr 8, 2020

  Clemondo tecknar miljonkontrakt

  Affärer Den svenska kemikoncernen har redan ökat produktionstakten. Svensktillverkat innebär bland annat leveranssäkerhet, menar kunden.
  82
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  37