Jun 23, 2016

Han blir ny vd för Fanuc


Med över 16 års erfarenhet från försäljning av CNC-maskiner kommer Andersson leda FANUCs nordiska verksamhet från deras svenska huvudkontor i Sollentuna.

FANUC Nordics säljchef för divisionen ROBOMACHINE - Cerold Andersson, har blivit tilldelad rollen som vd. 

Hans huvudsakliga uppgift blir att driva företaget till ytterligare tillväxt i vart och ett av de tre divisionerna: FA (CNC-kontroller), robotar och ROBOMACHINES, och samtidigt fortsätta driva en "Service First" agenda.

Andersson började som försäljningschef för divisionen Robomachine under 2015 och har sedan dess visat stort ledarskap och engagemang. Andersson kommenterar:

”Det är en stor ära att bli tilldelad ansvaret för detta fantastiska företag och vara en drivkraft för en tillväxt i Norden med FANUC som varumärke. Detta är en väldigt viktig tid för FANUC då företaget växer på hela den Nordiska marknaden och fortsätter dra nytta av de vinster vi har gjort under de senaste åren sedan sammanslagningen av de tre divisionerna.”

Bob Struijk, tidigare VD för FANUC Nordic och nu Vise President för FANUC Europé kommenterar:

”Cerold passar utmärkt för denna roll då han visat sig ha exemplariska försäljningskunskaper, har en stark kundfokuserad bakgrund och är dedikerad för att driva och leverera resultat. Denna utnämning speglar en mycket spännande milstolpe i företagets historia. Vi önskar Cerold all lycka i hans nya roll, samtidigt som vi fortsätter att expandera vår verksamhet i Norden och levererar de bästa industriella automationslösningarna till våra kunder.”




Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT