Foto: Note.

Apr 27, 2017

Han blir ny inköpschef för Note


Kommer närmast från Ericsson.

David Krantz tillträder som inköpschef för NOTE senast den 1 augusti. Han har lång erfarenhet av inköp och kommer närmast från Ericsson och rollen som Global Category Group Manager. 

David ersätter Markus Norrbom som lämnat NOTE på egen begäran efter närmare 12 år inom koncernen.

"Jag är stolt och glad över att kunna presentera David som ny inköpschef för NOTE. Jag är övertygad om att han kommer att vidareutveckla och stärka NOTE ytterligare inom inköpsområdet", säger Stefan Hedelius, vd och koncernchef.

"Jag är hedrad över möjligheten att arbeta med inköpsledning för ett väletablerat och ledande bolag inom elektroniktillverkning. NOTE har ett tydligt fokus på att erbjuda ett ökat kundvärde genom sin starka inköpsfunktion. Det kräver ett helhjärtat kundfokus i samband med ett starkt samarbete med NOTEs leverantörer. Jag ser fram emot att vara delaktig i att driva det vidare", säger David Krantz.
 • Aug 20, 2019

  Han ska lösa ingenjörsbristen

  Arbetsliv Det nya affärsområdet blir en viktig kugge för att lösa bristen på mer specialiserade ingenjörer hos Clockworks kunder.
  8
 • Aug 20, 2019

  Okuma till stora scenen på EMO

  Branschnytt Bland lösningarna för form- och verkygsindustrin är en av höjdpunkterna en nyutvecklad portalmaskin för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken.
  14
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT