Foto: Note.

Apr 27, 2017

Han blir ny inköpschef för Note


Kommer närmast från Ericsson.

David Krantz tillträder som inköpschef för NOTE senast den 1 augusti. Han har lång erfarenhet av inköp och kommer närmast från Ericsson och rollen som Global Category Group Manager. 

David ersätter Markus Norrbom som lämnat NOTE på egen begäran efter närmare 12 år inom koncernen.

"Jag är stolt och glad över att kunna presentera David som ny inköpschef för NOTE. Jag är övertygad om att han kommer att vidareutveckla och stärka NOTE ytterligare inom inköpsområdet", säger Stefan Hedelius, vd och koncernchef.

"Jag är hedrad över möjligheten att arbeta med inköpsledning för ett väletablerat och ledande bolag inom elektroniktillverkning. NOTE har ett tydligt fokus på att erbjuda ett ökat kundvärde genom sin starka inköpsfunktion. Det kräver ett helhjärtat kundfokus i samband med ett starkt samarbete med NOTEs leverantörer. Jag ser fram emot att vara delaktig i att driva det vidare", säger David Krantz.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  194
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  117
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  63
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT