Nov 24, 2017

Han är Årets Supply Chain Professional


Den 23 november presenterades vinnaren av Årets Supply Chain Professional 2017 på Grand Hôtel, Stockholm.

Vinnare av Årets Supply Chain Professional blev Wolfgang Laures som är EVP Supply Chain på Perstorp.

Wolfgang Laures.

Juryns motivering:
”Årets Supply Chain Professional 2017 har på ett övertygande sätt genomfört förändringar som visar på stort personligt engagemang, god insikt i modernt Supply Chain-arbete samt hög grad av nytänkande där digitala verktyg varit en röd tråd genom alla initiativ.

Förändringarna har drivits med ett stort fokus som resulterat i att Supply Chain-organisationen lyfts till en strategisk prioritet på kort tid. Årets Supply Chain Professional visar att ständiga förbättringar år efter år framgångsrikt har bidragit till bolagets konkurrensförmåga genom sänkta kostnader, bättre leveransförmåga och högre kundnöjdhet.” 

Vinnarkriterier:
Årets Supply Chain Professional är en person som med hjälp av betydande engagemang, initiativförmåga och kunnande – samt genom delaktighet i att driva den strategiska agendan – har åstadkommit framstående och mätbara resultat av sitt förändringsarbete inom områden så som ökad servicenivå, effektivare processer eller förbättrat hållbarhetsarbete.
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  243

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  49