Foto: BAE Systems.

Nov 14, 2017

Stor tillverkare på jakt efter underleverantörer


– Vi är ständigt under utveckling med våra produkter och till allt mer utmanande tidsplaner. Därmed är vi alltid öppna för tillverkare inom kontraktstillverkning, säger Martin Johansson.

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Stridsfordon 90 är ett välkänt exempel men det handlar även om exempelvis bepansrade terrängfordon och elhybrida drivsystem.

– Vi är ständigt under utveckling med våra produkter och till allt mer utmanande tidsplaner. Därmed är vi alltid öppna för tillverkare inom kontraktstillverkning som har full kontroll på sin basordning och nyckeltal samt kan bidra med mervärde i form av innovationer, säger Martin Johansson.

Samtidigt ställer Hägglunds höga krav på sina underleverantörer. Bland annat ska leverantören ha en bred portfölj och en gedigen tjänstemannasektor.

På Elmia Subcontractor Direct kommer Martin Johansson att berätta mer om de krav som ställs – men också om möjligheterna med att leverera till BAE Systems Hägglunds.

– Vi ställer väldigt höga krav. Men vi vill också utvecklas tillsammans med leverantören så att de lyckas uppfylla kraven. Det är inte så att vi startar ett samarbete och sedan får underleverantören klara sig själv, säger Martin Johansson.

Stabil och innovativ?

Är du en stabil leverantör även när konjunkturen svänger? Är du innovativ, levererar i tid och med hög kvalitet? Då finns det stora möjligheter att jobba med BAE Systems Hägglunds i framtiden. Ta chansen att lyssna på ställföreträdare inköpschefen Martin Johansson som gästar scenen på Elmia Subcontractor.

Programpunkten ”Innovativa underleverantör – BAE Systems Hägglunds på jakt i den mekaniska industrin” tar plats på scen onsdagen den 15 november klockan 13.15.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT