Nov 19, 2016

Gränges vinner utmärkelsen International Star


Gränges har vunnit utmärkelsen International Star i European Small and Mid-Cap Awards 2016. Tävlingen syftar till att uppmärksamma de bästa små och medelstora bolagen i Europa som genom en börsintroduktion fått tillgång till kapitalmarknaden.

”Vi är glada över att Gränges uppmärksammas i de här sammanhangen. Vi har framgångsrikt fortsatt att växa vår affär under de senaste två åren. Vi är nu ett dubbelt så stort bolag samtidigt som vi har ökat resultatet. Detta har möjliggjorts av att vi nu är ett fristående, börsnoterat bolag med ägare som stödjer vår strategi”, säger Gränges VD Johan Menckel.

”Dagens ceremoni lyfter fram de bästa små- och medelstora bolagen som nyligen gjort en börsintroduktion”, säger Luc Vansteenkiste, ordförande för EuropeanIssuers i en kommentar.

European Small and Mid-Cap Awards arrangeras av EU-kommissionen tillsammans med The Federation of European Securities Exchanges (FESE) and EuropeanIssuers. Årets ceremoni ägde rum i Bryssel på torsdag, den 17 november, 2016.
 • Jan 17, 2020

  C Edgren byter namn till Tappex

  Branschnytt Tappex, som sedan flera år äger C Edgren, är en spelare med starka muskler när det gäller infästningar på den europeiska marknaden.
  27
 • Jan 17, 2020

  Midroc förvärvar CraneX

  Nyheter Ska bli starkare inom industrin i Norrland.
  136
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  Fräsarna går på djupet

  Dormer Pramet har utvidgat sitt fräsprogram för formverktygstillverkning och övrig bearbetning med ett flertal nya produkter.
  16