Från vänster Ulf Hille-Dahl CCO, Jimmie Kling Sales Manager, Mikael Persson VD och medgrundare. Foto: Good Solutions.

May 18, 2021

Good Solutions expanderar i Jönköping


Rekryterar nyckelperson med lång erfarenhet.

Good Solutions välkomnar Jimmie Kling som Sales Manager och ansvarig för verksamheten på nya kontoret i Jönköping.

-Vi är väldigt glada att Jimmie Kling börjar som Sales Manager hos oss på Good Solutions. Han är perfekt tillgång för vårt team och för vår växande kundbas. Med hans mer än 17 års erfarenhet från att hjälpa fabriker med OEE/TAK-system kommer stort mervärde för våra befintliga och nya kunder. Jimmie kommer också att leda verksamheten på vårt nya kontor i Jönköping, berättar Mikael Persson, VD och medgrundare till Good Solutions.

-Jag har haft nöjet att jobba tillsammans med, och hjälpa många fabriker att introducera TAK/OEE och använda produktionsfakta för ökad effektivitet, och framförallt för att förbättra fabrikens lönsamhet. Det känns som ett helt naturligt steg för mig att hjälpa Sveriges marknadsledare inom datadrivet beslutsfattande och TAK/OEE, säger Jimmie Kling, ny Sales Manager på Good Solutions kontor i Jönköping.

Jimmie har examen inom Datavetenskap från Kalmar Universitet, och har arbetat med försäljning av både underhållsystem på Optiware och OEE-system på Axxos och Aptean tidigare.

Good Solutions är ett svenskt mjukvarubolag som drivs av grundarna. Genom flera produkter under varumärket RS Production® gör Good Solutions det enklare för beslutsfattare i fabriker att fatta beslut som leder till ökad lönsamhet och minskad resursförbrukning.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117