Foto: Saltängen.

Jan 17, 2019

Gasen i botten på Saltängen


Inleder året med en order i mångmiljonklassen.

För Saltängen startar 2019 med en riktigt nyårsraket. Företaget har nämligen fått i uppdrag att axla ett projekt värt ca tio miljoner.

Vi kan med glädje kan informera om att vi redan nu fått förtroende av en kund i södra Sverige att utföra ett stort pannprojekt. Uppdraget är i tiomiljonersklassen och Saltängen får helhetsansvar, från komponenter till dokumentationen, skriver företaget i ett pressmeddelande.

-Om vi ska vara lite tekniska så ingår tillverkning, leverans, samt montage av två stycken konvektioner. Konvektionen kommer att levereras förtillverkad som två delar per panna, detta för att möjliggöra ett effektivt montage, säger Tomas Svensk, försäljning och projektledning på Saltängen.

-2019 startar på bästa sätt, nu kör vi gasen i botten, säger en nöjd vd, Jim Hedkrok på Saltängen.
 • Apr 18, 2019

  Götene Ufo investerar i maskinparken

  Branschnytt -Detta blir en ordentlig kvalitets- och produktivitetsförbättring för vår skärning säger Sven Lans, vd på Götene Ufo AB.
  202
 • Apr 18, 2019

  Salvagnini utökar verksamheten

  Branschnytt Salvagnini Scandinavia färdigställer nu det sista med tillbyggnaden på 360 kvadratmeter, som avser utökad demohall inför den stundande Värnamo Industriexpo den 15-16 maj.
  121
 • Apr 18, 2019

  Sandvik förvärvar amerikanskt bolag

  Nyheter Stärker erbjudandet inom trådlös uppkoppling i gruvor.
  65
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT