Båtnytt provkör ALUKIN SCR 850. "En pendlardröm och compact living när det är som bäst".

Apr 6, 2017

Full rulle i båtfabriken


- Beställningarna som kommer in läggs löpande upp i produktionslinjen och vi bokar nu in båtar som ska levereras till senhöst/vinter 2017 och ända till våren 2018, berättar Peter Nikula på Marinteknik i Norrtälje.

 

Det är hög fart året runt i båtproduktionen i Norrtälje och här jobbar man vidare för att effektivisera och utvidga verksamheten. Det blåser en stark medvind i båtbranschen och efterfrågan både på både nya och begagnade båtar är hög. För båtspekulanter som önskar en svensk högkvalitetsbåt i aluminium gäller det dock att vara ute i god tid.

Redan nu är planeringen inför nästkommande år i gång, samtidigt som det råder full fokus på vårens leveranser. Båtarna som ska färdigställas och levereras står på kö i montagehallen och båtplanen töms vartefter att båtarna levereras och sjösätts. För dem som fått offerter under och efter båtmässan är det nu läge att boka in demokörning, det är framför allt dessa beställningar som nu planeras in i produktionen.

- Nu har vi fullt upp med årets båtleveranser, men det gäller att samtidigt planera inför hösten och kommande år så att vi kan tillhandahålla ett praktiskt och enkelt båtliv för fler som sett fördelarna med funktionella och hållbara aluminiumbåtar, säger Maria Nikula, marknadschef för Alukin aluminiumbåtar.

ALUKIN SCR 850 in action:

Är du nyfiken på svenska aluminiumbåtar?

Marinteknik i Norrtälje visar Alukin aluminiumbåtar som byggs i Roslagen. Nu kan man boka in sig för demokörning av modellen ALUKIN SCR 850. Är man intresserad av teknik och båtproduktion så finns det möjlighet att samtidigt ta sig en titt på hur det går till när båtarna byggs.

På Norrmalmstorg i Stockholm den 19 maj

Senare i vår finns båtmodellen ALUKIN SCR 850 att skåda även mitt på torra land i Stockholms City på Norrmalmstorg! Tidningen Båtnytt står som värd för eventet, har valt ut några båtar som ska visas upp för båtintresserade stockholmsflanörer.

ALUKIN SCR 850 är en båt som förenar familjebehov och fartegenskaper med råbarkad och funktionell design. Ruffen i fören ger bekvämt utrymme för övernattning och har gott om stuvfack, dimmerbelysning och ljusinsläpp. Hytten är också bäddbar mellan aktertofterna, vilket ger bra utrymme för hela familjen att övernatta. Trots sitt rymliga inre framstår båten som smäcker och välproportionerlig och ger en sportig look. Det breda skarndäcket är 30cm brett i halkskyddad räfflad plåt med rejäla grabräcken och trygg reling, vilket gör båten enkel att ta sig i och runt i. 
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    62
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT