Norelem skivratt

Skivrattar. Foto: Norelem.

Aug 5, 2019

Full fart framåt med skivrattar och handvevar från norelem


Norelem, erbjuder ett brett sortiment av handvevar och skivrattar för att hjälpa maskinoperatörerna att justera eller enkelt ställa in läget på olika delar.


Norelems skivrattar används i samband med linjära ställdon och finns på en rad olika maskiner, inklusive valsar och traditionella svarvar, för att flytta arbetsstycken som ska bearbetas längs linjära glidbanor, skenor eller spår.

norelem erbjuder också en rad fasta skivrattar, med 2- och 3-ekrar, som är tillgängliga för att ge operatörerna förbättrad axiell tillgång.

För dem som letar efter ännu snabbare körhastighet kan operatörerna välja norelems handvevar. Utvecklare kan få den bästa komponenten för deras specifika tillämpning, oavsett hur krävande arbetsmiljön är, eftersom de finns i en rad olika material såsom plast, aluminium, duktilt järn eller rostfritt stål.

norelems handvevar finns också med roterande grepp för att minska repetitiva belastningsskador och för att förenkla driften.

Alla delar finns att beställa från THE BIG GREEN BOOK - norelems välkända katalog med över 45 000 standardkomponenter.

-Handvevar och skivrattar är ofta förbisedda men är viktiga komponenter på många maskiner och svarvar. Med så många olika storlekar, typer och material kan vi snabbt leverera de lämpligaste delarna för alla maskiners behov, säger Marcus Schneck, VD för norelem.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT