Norelem skivratt

Skivrattar. Foto: Norelem.

Aug 5, 2019

Full fart framåt med skivrattar och handvevar från norelem


Norelem, erbjuder ett brett sortiment av handvevar och skivrattar för att hjälpa maskinoperatörerna att justera eller enkelt ställa in läget på olika delar.


Norelems skivrattar används i samband med linjära ställdon och finns på en rad olika maskiner, inklusive valsar och traditionella svarvar, för att flytta arbetsstycken som ska bearbetas längs linjära glidbanor, skenor eller spår.

norelem erbjuder också en rad fasta skivrattar, med 2- och 3-ekrar, som är tillgängliga för att ge operatörerna förbättrad axiell tillgång.

För dem som letar efter ännu snabbare körhastighet kan operatörerna välja norelems handvevar. Utvecklare kan få den bästa komponenten för deras specifika tillämpning, oavsett hur krävande arbetsmiljön är, eftersom de finns i en rad olika material såsom plast, aluminium, duktilt järn eller rostfritt stål.

norelems handvevar finns också med roterande grepp för att minska repetitiva belastningsskador och för att förenkla driften.

Alla delar finns att beställa från THE BIG GREEN BOOK - norelems välkända katalog med över 45 000 standardkomponenter.

-Handvevar och skivrattar är ofta förbisedda men är viktiga komponenter på många maskiner och svarvar. Med så många olika storlekar, typer och material kan vi snabbt leverera de lämpligaste delarna för alla maskiners behov, säger Marcus Schneck, VD för norelem.
 • Mar 30, 2020

  Saab drar tillbaka utdelningsförslag

  Nyheter Stor orderstock och långsiktiga affärer har hittills skonat företaget från coronaeffekter, men bolaget utesluter inte negativ påverkan framöver.
  37
 • Mar 30, 2020

  Full fart hos teknikkonsulten

  Nyheter I januari öppnades dörrarna till ett nytt kontor i Gävle, efter två månader är flera intressanta projekt redan i rullning.
  103
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Teknik

  5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

  För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
  23