May 18, 2021

Fräskroppar för högtryckskylning


ISCAR HELI2000 Jet Line.

Iscars produktfamilj HELI2000 utökas nu med nya fräskroppar för högtryckskylning. Kylningen som är riktad mot varje skäregg ger bland annat längre livslängd och förbättrad spånkontroll framförallt vid fräsning i titan och högtemperaturlegeringar. Fräskropparna finns tillgängliga såväl som pinnfräsar med MultiMaster- eller FlexFit-koppling samt som hörnfräsar.

Precist riktad högtryckskylning mot varje skäregg sänker temperaturen i skärzonen och det tillsammans med att spånevakueringen underlättas, tack vare att spånorna rullas ihop, ger möjlighet till högre avverknings-hastigheter.

ISCAR HELI2000 Jet Line är utmärkt för fräsning i titan och högtemperaturlegeringar där hög värme genereras men rekommenderas också för rostfritt stål och stål. Även vid låga kylmedelstryck ger designen bättre resultat jämfört med konventionella fräskroppar.

Fräskropparna har en beläggning som skyddar mot förslitning och korrosion. Till HELI2000-fräsarna finns ett stort urval av skär för olika material och applikationer.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Lydia Capolicchio modererade Välkommen Robot. Reportage

    "Våga ta steget till automation"

    Produktionstrender, inspirerande robotcase och säkerhet var några av punkterna när SIS samlade till årets robotevent.
    117