Sep 4, 2018

Framgångsrik med CNC-teknik


Isel Germany AG kommer även i år att finnas med på metallbearbetningsmässan AMB som äger rum den 18 – 22 September 2018.

Med det nya företagsmottot ”Framgångsrik med CNC-teknik” presenterar Isel Germany AG sina väl beprövade CNC-fräsmaskiner och även nya avancerade innovationer för stålbearbetning.

Nu kan vi även bearbeta stål!
Så presenterar Isel Germany AG sin nya CNC-fräsmaskin Minispeed MS8040 som är 3/5-axlig med en maskinbädd av massivt mineralgjutgods och ett chassi från TBM.
Minispeed MS8040 består av isel-komponenter och övertygar både med sin design och sin kompakta och stabila konstruktion. Med täckta linjärenheter och stora kulmutterspindlar minimeras risken för driftstopp och kraven på att bearbeta stål uppfylls. Med Minispeed MS8040 kan även större arbetsstycke bearbetas tack vare att man valt att lägga verktygsväxlaren, för 15st verktyg, utanpå så att den inte påverkar själva arbetsområdet.

I sin monter kommer Isel Germany AG att visa

- ICV 4030 EC, en CNC-maskin som tack vare sin bredd på endast 800mm passar igenom en vanlig dörr.

- OVERHEAD, en CNC-maskin som designats så att de linjära axlarna placerats uppe i maskinen så att är optimalt skyddade även för stora spånmängder, vilket garanterar lång livslängd.

- Minispeed MS8040, en 3/5-axlig CNC-fräsmaskin för stålbearbetning med utanpåliggande verktygsväxlare.

Målet för Isel Germany AG är att utveckla CNC-teknik som är ekonomisk och som ökar effektiviteten. Med komponenter från Isel Germany AG finns möjligheter att anpassa CNC-maskinerna efter kundens behov. Isel Germany AG har många års erfarenhet av systemlösningar för CNC-bearbetningsteknik, doseringsapplikationer, mät- och testapplikationer, lasersystem för lasergravering, laserskärning och laseravgradning.

Investera i en CNC-fräsmaskin från Isel Germany AG för en framgångsrik framtid, besök gärna deras Monter 7A02 i hall 7.

Kontakta oss för ytterligare information

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Återförsäljare i Sverige, Norge och Finland

Solectro AB grundades 1983 av Gerhard Tetzlaff.

Verksamheten omfattas av ett brett spektrum av utveckling, produktion, försäljning och service av komponenter för automatisering, komplettlösningar, specialmaskiner, robotar, CNC-maskiner, CNC-fräsverktyg, PCB-prototyping, Laser, SMD samt dentalmaskiner.

Solectro AB är beläget i Lomma - ca. 10 minuter från Malmö och Lund.

CNC
AMBLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  9
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  12
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  15