Bilfingers team vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund. Foto: Bilfinger.

Sep 18, 2018

Föredömlig utryckning av Bilfinger


Under semesterperioden blev Bilfingers mekaniska beredskap utkallad på natten vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund.

Det var under semesterperioden somBilfingers mekaniska beredskap blev utkallad på natten för att åtgärda en läcka i en så kallad Quickrelease på en lastarm. Arbetet var högt prioriterat, då flera båtar låg och väntade på att få komma till kaj för att lossas.

-Bilfingers arbetsledare löste problemet tillsammans med sin personal på ett föredömligt sätt genom att använda den kompetens och erfarenhet som fanns tillgänglig, berättar Karin Bergener, Plant Availability Manager vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund. 

-De insåg snabbt vad som behövdes för att på ett säkert sätt identifiera problemet, ta fram en konstruktion och tillverka den felande detaljen. Detta arbetssätt visar på Bilfingers höga engagemang och viljan att ta stort ägarskap för anläggningarna i Stenungsund, avslutar Karin.

Borealis visade sin tacksamhet genom att samla personalen den 28 augusti, då Bilfingers roterandegrupp fick ta emot beröm.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • 17137_NORD-NORDAC-PRO-SK-500P-converter Teknik

  Ny frekvensomriktare från NORD

  Med NORDAC PRO SK 500P lanserar NORD DRIVESYSTEMS en serie frekvensomriktare med senaste komponentteknik och ultimata nivåer av funktionalitet, konnektivitet och modularitet. Omriktarna har ett imponerande antal gränssnitt för kommunikation och fältbussar, innovativa egenskaper liksom ett antal expansionsmöjligheter så att de lätt kan integreras i alla typer av automationsarkitektur.
  9
 • Förbättrade prestanda med Silent Tools™ Teknik

  Vibrationsdämpade CoroBore® 825 förbättrar säkerhet och produktivitet

  Specialisten på skärverktyg och verktygssystem Sandvik Coromant lanserar en ny generation CoroBore® 825 vibrationsdämpade finuppborrningsverktyg. Systemet använder Silent Tools™-teknik, med dämpkroppar som är dimesionerade specifikt för att passa alla adapterstorlekar i sortimentet och ge användaren maximala prestanda.
  12
 • Bosch kopplar batteriladdaren till molnet. Teknik

  Bosch förlänger livet på batterier i elfordon med molnlösning

  Battericeller åldras snabbare beroende på livsföring precis som cellerna i människokroppen. Bosch har nu utvecklat en molntjänst som kompletterar det traditionella batterihanteringssystemet i elfordon där laddningsdata från ett flertal elfordon i realtid kan nyttjas för både effektivare och skonsammare laddning.
  15