Bilfingers team vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund. Foto: Bilfinger.

Sep 18, 2018

Föredömlig utryckning av Bilfinger


Under semesterperioden blev Bilfingers mekaniska beredskap utkallad på natten vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund.

Det var under semesterperioden somBilfingers mekaniska beredskap blev utkallad på natten för att åtgärda en läcka i en så kallad Quickrelease på en lastarm. Arbetet var högt prioriterat, då flera båtar låg och väntade på att få komma till kaj för att lossas.

-Bilfingers arbetsledare löste problemet tillsammans med sin personal på ett föredömligt sätt genom att använda den kompetens och erfarenhet som fanns tillgänglig, berättar Karin Bergener, Plant Availability Manager vid Borealis Krackeranläggning i Stenungsund. 

-De insåg snabbt vad som behövdes för att på ett säkert sätt identifiera problemet, ta fram en konstruktion och tillverka den felande detaljen. Detta arbetssätt visar på Bilfingers höga engagemang och viljan att ta stort ägarskap för anläggningarna i Stenungsund, avslutar Karin.

Borealis visade sin tacksamhet genom att samla personalen den 28 augusti, då Bilfingers roterandegrupp fick ta emot beröm.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

  • Teknik

    5th Axis sätter en ny standard för 5-axlig bearbetning

    För tre år sedan introducerade Partille Tool ett helt nytt fabrikat på den svenska marknaden, amerikanska 5th Axis. Nu släpps flera nyheter inom uppspänning som hjälper till att öka produktivitet och lönsamhet.
    26