VD FlexQube Anders Fogelberg.

Jan 4, 2021

FlexQube förstärker säljorganisationen


Ändrar rollerna i USA.

FlexQube Inc. anställer, med start 4:e januari, Michael Gore som försäljningschef för Nordamerika. Michael Gore har 35 års erfarenhet från ledande roller inom försäljning och kommer senast från rollen som försäljningschef på KION Nordamerika. Försäljningsansvaret för Nordamerika har tidigare legat direkt under VD, Anders Fogelberg.

Samtidigt, med start den 4:e januari, anställs Tomas Karlsson som försäljningschef för Norden. Med anställningen av Tomas Karlsson så stärks fokus på säljarbetet i Norden där FlexQube inte haft en dedikerad säljresurs på senare tid. Tomas kommer till FlexQube från Swisslog där han arbetat med försäljning av automatiserade lagerlösningar.

VD Anders Fogelberg kommenterar: ”Under hösten har vi arbetat dedikerat och intensivt för att utöka antalet återförsäljare runtom i världen av vårt koncept och på kort tid har vi lyckats sluta avtal med tio nya återförsäljare. Under 2021 kommer vi fortsätta att knyta fler återförsäljare till oss. Vi ser också att antalet nyckelkunder med verksamhet i flertalet länder ökar och ett mer övergripande säljarbete är framgångsreceptet för att öka tillväxttakten.

Därför är jag är otroligt glad över att ha knutit Michael Gore till oss med sin erfarenhet från säljchefsroller och försäljning av produkter för internlogistik. Michael har tidigare bland annat ansvarat för återförsäljarnätet inom KION Nordamerika och även för försäljningen av Liftrunner-produkter under den period då KION Nordamerika hade återförsäljaravtalet.  FlexQube tog över detta i mars 2019.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT