Foto: Jernbro.

Nov 20, 2017

Får fortsatt förtroende från Siemens


Ska fortsätta leverera svetsade rörsystem till Siemens turbiner i ytterligare tre år.

Jernbro har tecknat ett förnyat ramavtal med Siemens Industrial Turbo Machinery AB. Det betyder att Jernbro i Finspång kommer att fortsätta leverera svetsade rörsystem i ytterligare tre år. Tack vare avtalet kan Jernbro bibehålla och utveckla både verksamheten och antalet arbetstillfällen i Finspång.

De svetsade rörsystemen används i Siemens turbiner. Det är ett långt samarbete som nu förlängs ytterligare.

-I mer än 20 år har Jernbro varit leverantör av rörsystem till Siemens miljöanpassade och högeffektiva turbiner. Framgången för samarbetet är konstant fokus på kostnadsmedvetenhet, kommunikation, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi jobbar aktivt för att vara delaktiga i allt från materialval till flexibla logistiklösningar kring produkterna vi levererar. Att vi nu förlänger avtalet i ytterligare 3 år är för oss ett kvitto på att Jernbro jobbar i rätt riktning och därmed skapar förutsättningar för att Siemens ska känna sig trygg i vår leverans, säger Camilla Holmberg, Enhetschef Produktion inom Jernbro Industrial Services AB.
 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  163

SENASTE NYTT