Foto: Jernbro.

Nov 20, 2017

Får fortsatt förtroende från Siemens


Ska fortsätta leverera svetsade rörsystem till Siemens turbiner i ytterligare tre år.

Jernbro har tecknat ett förnyat ramavtal med Siemens Industrial Turbo Machinery AB. Det betyder att Jernbro i Finspång kommer att fortsätta leverera svetsade rörsystem i ytterligare tre år. Tack vare avtalet kan Jernbro bibehålla och utveckla både verksamheten och antalet arbetstillfällen i Finspång.

De svetsade rörsystemen används i Siemens turbiner. Det är ett långt samarbete som nu förlängs ytterligare.

-I mer än 20 år har Jernbro varit leverantör av rörsystem till Siemens miljöanpassade och högeffektiva turbiner. Framgången för samarbetet är konstant fokus på kostnadsmedvetenhet, kommunikation, hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi jobbar aktivt för att vara delaktiga i allt från materialval till flexibla logistiklösningar kring produkterna vi levererar. Att vi nu förlänger avtalet i ytterligare 3 år är för oss ett kvitto på att Jernbro jobbar i rätt riktning och därmed skapar förutsättningar för att Siemens ska känna sig trygg i vår leverans, säger Camilla Holmberg, Enhetschef Produktion inom Jernbro Industrial Services AB.
 • May 22, 2019

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  Reportage "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  0
 • May 22, 2019

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Reportage Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  0
 • May 22, 2019

  Boliden satsar på vindkraft

  Miljö Har tecknat ett långsiktigt elförsörjningsavtal med ett företag inom vindkraftsutveckling, vilket innebär utökad produktion av fossilfri el i både Finland och Sverige.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  0
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  0