Fa-tec

Foto: FA-Tec.

Nov 12, 2019

FA-Tec och Interconsult bäddar för tillväxt


Förstärker bolagen med ledar- och entreprenörskompetens.

FA-Tec och Interconsult växer. För att utveckla verksamheterna till nästa nivå behövs ny kompetens i styrelserna. Joel Hegardt har därför tillträtt som styrelseordförande för både FA-Tec och Interconsult per den 1 november 2019. Han har över 25 års erfarenhet från ledande befattningar inom näringslivet och innehar sedan 2014 flera poster som styrelseordförande.

FA-Tec i Falkenberg AB har som vision att bli den mest efterfrågade produktionspartnern till kunder med höga krav inom svensk tillverkningsindustri. Företagets specialitet är systemlösningar som fordrar högsta kvalité på komponenter och detaljer. Företaget tillverkar även ”nyckelfärdiga” maskinutrustningar för olika branscher.

-Vi kombinerar ett unikt kunnande inom svetsning med en av Sveriges största maskinparker för tung fräsning. En effektiv produktionsapparat, en avancerad maskinpark även för detaljtillverkning tillsammans med kompetent och kunnig personal, gör att vi på ett konkurrenskraftigt sätt kombinerar mångsidighet och flexibilitet, säger Jonas Källström, huvudägare i FA-Tec och Interconsult.

InterConsult Sverige AB är specialist på slam och spolbilspåbyggnader för tunga fordon. Med egen utveckling och fullständig kontroll över tillverkningen är fordonen bland de mest lättarbetade med högst lastförmåga bland miljöfordon i såväl Sverige som utomlands.

– Joel Hegardts breda kompetens från näringslivet och resultatinriktat styrelsearbete matchar FA-Tec:s och Interconsults behov.
Under Joels ledning ser vi nu mycket fram emot att med starkt kundfokus ta nästa steg i våra ambitioner med fortsatt tillväxt, säger Jonas Källström, huvudägare i FA-Tec och Interconsult.

Med sin gedigna kompetens ska Joel Hegardt bidra med värdefulla insikter och entreprenöranda i FA-Tec:s och Interconsults styrelser.

– FA-Tec och Interconsult befinner sig i ett mycket intressant skede då de har en uttalad tillväxtvilja och är välskötta bolag som utmärker sig i sina branscher. Med min erfarenhet av bolag i en tillväxtfas ser jag nu fram emot att bidra till FA-Tecs och Interconsults fortsatta framgångar, säger Joel Hegardt.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT