Güngör Kara. Foto: EOS.

Jun 13, 2018

EOS tillsätter en Chief Digital Officer


Ska leda affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, EOS konsultenhet för additiv tillverkning.

EOS tillsätter Güngör Kara till den nya rollen som Chief Digital Officer. Güngör kommer, som expert på additiv tillverkning och innovationer, leda EOS affärsområden inom digitalisering och Additive Minds, som är ett team av ingenjörer, tekniska konsulter och experter inom digitaliseringsteknik.

Additive Minds ger ett fullständigt stöd till innovativa och nystartade företag inom industriell 3D printing - från omfattande kunskapsöverföring och applikationsrådgivning till utveckling av en digital produktion.

-Vi är väldigt glada att Kara nu tar den nyskapade rollen som CDO, säger Dr. Adrian Keppler, EOS vd och chef för bolagsstyrning.

-Under de senaste åren har han framgångsrikt byggt upp vår konsultenhet Additive Minds, som erbjuder tjänster som är unika för marknaden och som ger aktivt stöd till företag som implementerar additiv tillverkning inom en organisation. På så sätt gör vår teknik redan grundläggande förändringar för företagen.
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  243

SENASTE NYTT

 • Reportage

  Dubbelmässa breddas med automotivefokus

  Den 27-28 mars arrangeras Advanced Engineering parallellt med Elektronikmässan, smart för både utställare och besökare eftersom mässornas målgrupper tangerar varandra.
  49