Dec 2, 2016

En rörande verksamhet


Sedan starten 1987 har det levererats rörsystem och rörkonstruktioner till industrin, och ambitionen har alltid varit att bidra med vårt kunnande för att utveckla produkten i ett nära samarbete med kunden.

Öbako har sin verksamhet i Härnösand och har sedan starten bockat rör och profiler till industrin. Maskinparken innefattar förutom 3 st moderna styrda bockmaskiner även en fullt utrustad produktionsenhet för att kunna leverera färdiga produkter till kund.

-Vi har ett stort utbud av befintliga verktyg som vi lägger ut på vår hemsida som hjälp till konstruktören när produkten är i utvecklingsfasen. Detta kortar ner ledtiden, när man slipper ta fram verktyg till komponenter som skall produceras.

-Intresset har ökat från våra kunder för produkter levererade i systemleveranser, och att i större utsträckning tillhandahålla satser som kan innehålla artiklar från flera olika leverantörer packade i kit färdiga för montering.

 • Mar 21, 2019

  Fullt drag i Sandviken

  Branschnytt Över 600 besökare har vallfärdat till Sandvik Coromants Tech Days som nu går in på tredje och sista dagen.
  0
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Låt roboten sköta gradningen

  Gradning är en ständigt återkommande stötesten för alla aktörer i svensk industri. Här finns enorma besparingar att göra, menar Roger Cronholm på Schunk.
  163

SENASTE NYTT