Dec 2, 2016

En rörande verksamhet


Sedan starten 1987 har det levererats rörsystem och rörkonstruktioner till industrin, och ambitionen har alltid varit att bidra med vårt kunnande för att utveckla produkten i ett nära samarbete med kunden.

Öbako har sin verksamhet i Härnösand och har sedan starten bockat rör och profiler till industrin. Maskinparken innefattar förutom 3 st moderna styrda bockmaskiner även en fullt utrustad produktionsenhet för att kunna leverera färdiga produkter till kund.

-Vi har ett stort utbud av befintliga verktyg som vi lägger ut på vår hemsida som hjälp till konstruktören när produkten är i utvecklingsfasen. Detta kortar ner ledtiden, när man slipper ta fram verktyg till komponenter som skall produceras.

-Intresset har ökat från våra kunder för produkter levererade i systemleveranser, och att i större utsträckning tillhandahålla satser som kan innehålla artiklar från flera olika leverantörer packade i kit färdiga för montering.

 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  9
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  395
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  98
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  518