Oct 4, 2016

En dag för inköpare och logistiker som lönar sig


Den 8 november öppnas portarna till Silfs årliga mötesplats för inköpare, logistiker och upphandlare på Grand Hôtel.

Programmet är storslaget och tar sin utgångspunkt från ledningsrummet där det idag på många företag och organisationer finns en tydlig strategi för Supply och Sourcing frågor med hållbar lönsamhet i fokus.

Du får interagera med de mest framstående och karismatiska ledarna på dagen.

Silf firar 60 år med fokus på framtidens utmaningar för inköp och logistik.

2017 års Trendrapport ligger i tryckpressarna för att delas ut den 8 november och vid en tjuvtitt så toppar återigen sociala och etiska frågor samt Cirkulär ekonomi. Hur man agerar för att nå framgång med nya innovativa och lönsamma lösningar är därav årets tema för Supply Chain Outlook 2016.

Silf Competence AB är Sveriges ledande utbildningsföretag inom inköp, offentlig upphandling logistik, affärsförhandling och juridik. Du kan läsa en enstaka kurs eller ett helt certifieringsprogram. Vi är mest kända för våra internationella certifieringsprogram inom inköp, logistik och upphandling samt för våra förhandlingsutbildningar. Vår huvudfokus är att kompetensutveckla både individ och företag för att ge ökad lönsamhet. Vi har en egen tidning Silf Supply Chain Outlook samt en branschförening där du som medlem får ta del av fina förmåner. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT