Elmia Helena och Bella

Helena Åhs och Gabriella Banehag. Foto: Elmia.

Aug 7, 2019

"En affärsarena och inspirationsbank för hela tillverkningsindustrin"


Nu är det tre månader kvar till avspark. Nyförvärven till mässledningen är på plats och planering av innehåll och program för Elmia Subcontractor i full gång.


I fyra mässhallar inryms den stora leverantörsutställningen, inspirationsarenor, scenprogram och matchmaking. Elmia Subcontractor tar ett helhetsgrepp om såväl dagsläget som framtiden. De två nya namnen i mässledningen ska tillsammans med hela teamet ta Elmia Subcontractor in i 2020-talet.

Gabriella Banehag började i februari som mässansvarig och kommer närmast från Fordonskomponentgruppen, FKG, som Customer Relations Manager. Hon har en gedigen industriell bakgrund med såväl nationell som internationell erfarenhet.

– Elmia Subcontractor är en väldigt attraktiv marknadsplats. Möjligheten att fortsätta driva utvecklingen av norra Europas ledande underleverantörsmässa känns enormt spännande och stimulerande. Både branschen och mässan står inför en intressant framtid, säger hon och fortsätter:

– Jag ser fram emot att vi tillsammans med utställare, besökare och branschorganisationerna kontinuerligt kan utveckla mässan så att Elmia Subcontractor fortsätter att vara en affärsarena och inspirationsbank för hela tillverkningsindustrin.

Ny projektledare för Elmia Subcontractor är Helena Åhs som under flera år varit kommunikationsansvarig för mässan. 

– Jag känner mig otroligt motiverad att fortsätta utveckla mässan i min nya roll. Vi är ett starkt och kompetent team där några är helt nya i sina roller medan andra är gamla i gemet, vilket känns otroligt bra. Arbetet med mässans innehåll är i full gång och 80 procent av ytan är redan bokad. Jag ser fram mot en fantastisk mässa i november.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT