Urban Gustavsson. Foto: Elektroautomatik.

May 21, 2019

Elektroautomatiks succéavdelning fyller 5 år


2014 lanserades Elektroautomatiks succéavdelning EA Service. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt och serviceavdelningen har utvecklat flera nya erbjudanden.

- Det är efterfrågan som styr utbudet, säger Urban Gustavsson, affärsområdeschef för EA Service. Vi har märkt ett stort behov av våra tjänster och det är det som har drivit utvecklingen framåt. Förutom rena serviceavtal erbjuder vi bland annat även maskinflytt, tekniska konsulttjänster och ombyggnad av maskiner.

Avdelningen består av 40 st tekniker och ingenjörer, med utgångspunkt från både Göteborg och Skövde.

- Två av våra största styrkor i avdelningen är vår breda tekniska kompetens och vårt höga fokus på flexibilitet, säger Urban. Det är tack vare våra duktiga medarbetare som EA Service har blivit den succé den har blivit.

Elektroautomatik har expanderat stort de senaste åren med flera nya affärsområden. Efter lanseringen av EA Service 2014 har Elektroautomatik även lanserat utbildningsenheten EA Academy 2016 och maskinagenturen EA Maskin 2019.

Elektroautomatik är är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation erbjuder Elektroautomatik även sina kunder maskiner, service och utbildning genom avdelningarna EA Maskin, EA Service och EA Academy.
 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  9
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  395
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  98
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  518