Urban Gustavsson. Foto: Elektroautomatik.

May 21, 2019

Elektroautomatiks succéavdelning fyller 5 år


2014 lanserades Elektroautomatiks succéavdelning EA Service. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt och serviceavdelningen har utvecklat flera nya erbjudanden.

- Det är efterfrågan som styr utbudet, säger Urban Gustavsson, affärsområdeschef för EA Service. Vi har märkt ett stort behov av våra tjänster och det är det som har drivit utvecklingen framåt. Förutom rena serviceavtal erbjuder vi bland annat även maskinflytt, tekniska konsulttjänster och ombyggnad av maskiner.

Avdelningen består av 40 st tekniker och ingenjörer, med utgångspunkt från både Göteborg och Skövde.

- Två av våra största styrkor i avdelningen är vår breda tekniska kompetens och vårt höga fokus på flexibilitet, säger Urban. Det är tack vare våra duktiga medarbetare som EA Service har blivit den succé den har blivit.

Elektroautomatik har expanderat stort de senaste åren med flera nya affärsområden. Efter lanseringen av EA Service 2014 har Elektroautomatik även lanserat utbildningsenheten EA Academy 2016 och maskinagenturen EA Maskin 2019.

Elektroautomatik är är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation erbjuder Elektroautomatik även sina kunder maskiner, service och utbildning genom avdelningarna EA Maskin, EA Service och EA Academy.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    77
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT