Nyckelspelarna i projektet är Chalmersstudenterna Niklas Malmén och Nick Antti.

Feb 19, 2019

Elektroautomatik tar hjälp av Chalmersstudenter


"Ska hjälpa oss att tänja på våra gränser," säger Elektroautomatiks vd Jonas Kjellberg.

Under hela läsåret 2018/2019 samarbetar Elektroautomatik med Chalmers School of Entrepreneurship i ett innovationsprojekt. Nyckelspelarna i projektet är studenterna Niklas Malmén och Nick Antti.

– Innovationshöjden av det vi kommer fram till ska vara märkbar och målsättningen är att det ska implementeras inom vårt år hos Elektroautomatik, säger Niklas och Nick.

Projektet har som syfte att med ett innovativt fokus se över köp- och säljprocesserna.

– Projektet är en del av vår digitala utvecklingsstrategi och tanken är att projektet ska hjälpa oss att tänja på våra gränser, säger Jonas Kjellberg, vd för Elektroautomatik. Under tiden som Niklas och Nick har varit hos oss har de kommit fram till flera bra idéer och det ska bli spännande att se dessa omsättas till verklighet.


Utbildningen är ett 2-årigt masterprogram i Entrepreneurship and Business Design. Pedagogiken i utbildningen bygger på ett action-baserat lärande vilket betyder att studenterna jobbar både med simulerade affärsscenarion och i utvecklingen av verkliga innovationsprojekt.
 • May 24, 2019

  Tunga företag bakom Industri-Quizen som tar mark

  Nyheter -Lanseringen av de åtta initiala Quizen inom skärande bearbetning blev snabbt en succé med en tredubbling av besökstrafiken, säger Hans Bergmark, grundaren av kunskapssajten Manufacturing Guide.
  42
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Bror Tonsjö_Anna Lönnroth Reportage

  Anna mitt i digitaliseringsresan i Kode

  "Jag fick en väldigt bra förman som trodde på mig och jag lovade lära mig och att bli bäst." Nu är hon teamleder på lastbilsnavsgruppen och engagerad i den digitala resan på företaget.
  164
 • Bror Tonsjö_Claes Tengström-1 Reportage

  Smartare produktion hos legotillverkaren i Kode

  Familjeföretaget grundades 1962 och har kunder som Scania, Atlas Copco, Westinghouse och Parker. Nu driver tredje generationen kusiner igenom digitalisering av verksamheten. Läs om deras resa.
  436