Nyckelspelarna i projektet är Chalmersstudenterna Niklas Malmén och Nick Antti.

Feb 19, 2019

Elektroautomatik tar hjälp av Chalmersstudenter


"Ska hjälpa oss att tänja på våra gränser," säger Elektroautomatiks vd Jonas Kjellberg.

Under hela läsåret 2018/2019 samarbetar Elektroautomatik med Chalmers School of Entrepreneurship i ett innovationsprojekt. Nyckelspelarna i projektet är studenterna Niklas Malmén och Nick Antti.

– Innovationshöjden av det vi kommer fram till ska vara märkbar och målsättningen är att det ska implementeras inom vårt år hos Elektroautomatik, säger Niklas och Nick.

Projektet har som syfte att med ett innovativt fokus se över köp- och säljprocesserna.

– Projektet är en del av vår digitala utvecklingsstrategi och tanken är att projektet ska hjälpa oss att tänja på våra gränser, säger Jonas Kjellberg, vd för Elektroautomatik. Under tiden som Niklas och Nick har varit hos oss har de kommit fram till flera bra idéer och det ska bli spännande att se dessa omsättas till verklighet.


Utbildningen är ett 2-årigt masterprogram i Entrepreneurship and Business Design. Pedagogiken i utbildningen bygger på ett action-baserat lärande vilket betyder att studenterna jobbar både med simulerade affärsscenarion och i utvecklingen av verkliga innovationsprojekt.
 • Sep 23, 2019

  Volvo och Högskolan utbildar framtidens ledare

  Arbetsliv Sedan 2017 samarbetar Volvo med Högskolan i Skövde kring en uppdragsutbildning för att vidareutbilda ledare och i våras avslutade de första Volvostudenterna sina studier. 
  10
 • Sep 23, 2019

  "Nej till ett no-deal Brexit"

  Nyheter Europas ledande fordonsrepresentanter varnar nu i ett gemensamt uttalande för katastrofala konsekvenser av en "no deal" Brexit.
  395
 • Sep 23, 2019

  Hammerglass expanderar

  Nyheter Etablerar dotterbolag och rekryterar. Plockar affärsansvarig från Thyssenkrupp.
  98
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Gemek Reportage

  Verkstadstrion startar eget

  Med automation och robotlösningar som huvudinriktning startar de om verkstaden i Ljusdal och jobben har redan börjat redan trilla in.
  518