Horn_S117-Formbohrer_Detail

Horn erbjuder kundanpassade formskär för borrning baserade på 117 verktygssystemet.

Sep 4, 2019

Ekonomiska fördelar vid serietillverkning


Borrning med form- eller stegborr ger ekonomiska fördelar vid serieproduktion.

Horn erbjuder kundanpassade profilerade borrskär baserad på 117 systemet. 117 systemets patenterade skärläge garanterar en hög koncentricitet och minimalt rundgångsfel samt ett enkelt skärbyte med hög repeterbarhet. Skären är precisionsslipade för att ge en hög noggrannhet och ytkalitet. Kostnadsbesparing genom möjligheten till enkelt skärbyte och kortare maskintid. Hållare med invändigkylkanal för effektiv kylning av båda skäreggarna samt effektivt transportera bort spånorna.

Horn erbjuder profilborrar med skärbredd (w) 16 mm, 20 mm oh 26 mm. Specialprofilen är precisionsslipad för att passa applikationen. Det maximala profildjupet är tmax = 17 mm och profilbredden är w = 26 mm. Beläggningen är speciellt anpassad för varje applikation och finns för materialgrupperna P, M, K och N. Skaften finns som standard i diameter 16 mm, 20 mm och 25 mm i utförande A eller E med invändigkylkanal.

Visas på EMO i Hall 5, A54.

EMO • Dec 12, 2019

  Hållande verktyg blir smartare

  Reportage – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  0
 • Dec 12, 2019

  80 procent laddbara bilar till 2030

  Miljö Under onsdagen presenterades branschens färdplan för fossilfritt. Utbyggd infrastruktur och skattereformer är några politiska insatser som krävs.
  8
Loading...

MEST LÄSTA

  Annons
 • Sandvik Coromant tar täten online

  Som ledande tillverkare av skärverktyg satsar Sandvik Coromant på webbaserade tjänster för kunder som vill söka information och köpa verktyg online. Se filmen.
  183

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  0