ejot elmia

Foto: Ejot.

Nov 27, 2019

EJOT Sverige markerar sin position under mottot lättviktskonstruktioner.


Elmia Subcontractor bidrar till stärkt position på marknaden, anser företaget.

Elmia Subcontractor är Nordeuropas ledande underleverantörsmässa och hålls årligen på Elmia i Jönköping. Varje år samlar det 1 200 utställare från cirka 30 länder. År 2019 lockade mässan mer än 14 700 besökare under sina fyra dagar. Ejot ser detta som ett gyllene möjlighet att träffa en hel del människor som är anslutna till underleverantörsbranschen på kort tid!

Detta är ett värdefullt tillfälle för oss att få en översikt över branschen. Som den ledande mässan i sitt slag lockar den till sig alla som är anslutna till den skandinaviska underleverantörsindustrin. Utställarna är angelägna om att visa sina produktnyheter och innovation, vilket gör mässan till ett tillfälle att upptäcka trender och få inspiration till nya lösningar. En oberoende undersökning visar att 61% av besökarna skapar nya affärskontakter under mässan.

EJOT Sverige markerar sin position under mottot lättviktskonstruktioner. I montern jobbade huvudsakligen Per Andersson, Niclas Jonsson och Gunnar Nygren. Här trummade vi på våra budskap och hoppas komma närmre den dag när vi får ett genombrott hos en OEM.

-Vi får ofta höra att vår monter är mässans snyggaste och vår personal är mässans mest professionella, vilket gläder oss, säger de.

Produktutbudet i år cirkulerar kring nya EVO PT som lanserades på K Trade Fair, FDS samt EJOWELD. Dessutom visades nitar och maskiner från Stanley, TSSD och Flowpoint DeltaPT, inklusive mjuka faktorer som logistiska koncept, automatisering och datorstödd design.
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  410
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT