Nov 29, 2017

Eitech blir utvald certifierad kamerapartner till SOS Alarm


Lanserar ny plattform för visuell larmhantering och larmverifiering.

SOS Alarm väljer Eitech som certifierad kamerapartner i samband med lanseringen av en ny plattform för visuell larmhantering och larmverifiering. Plattformen sätter en ny standard för hur anläggningar kan hanteras avseende bland annat rondering, larmverifiering och larm från videoanalyser.

- Detta är en smart tjänst som effektiviserar anläggningsägarens kamerasystem med snabbare responstid vid utlösta larm samt kan ersätta schemalagda ronderingar med hjälp av kamerabilder istället för kostsamma väktare, förklarar Adam Bäckström, Behörig Ingenjör CCTV inom Eitech Electro AB.

SOS Alarms visuella tjänster bygger på en nyutvecklad teknisk plattform för visuell larmhantering med ett avancerat bevakningskamerasystem som anpassas efter kundens anläggning och behov. För att kvalitetssäkra tjänsten tar SOS Alarm hjälp av Eitech samt ytterligare några utvalda certifierade kamerapartners för att ansvara för teknisk lösning och installation.

- Säkerhetsbranschen är i ständig utveckling och avtalet är gott bevis på hur teknik och kompetens i samverkan mellan olika leverantörer kommer slutkunden till gagn. Med avancerade videoanalyser fångas idag inte bara tjuven på bild, utan det hjälper även kunden att öka sin trygghet och lönsamhet i sin verksamhet. Att ansluta kamerasystemet till en effektiv kameracentral som SOS Alarm är ett smart val helt enkelt, avslutar Adam Bäckström.

Eitech är certifierad anläggarfirma inom brandlarm, inbrottslarm och CCTV, och utför såväl små som stora uppdrag inom larm- och säkerhetsområdet.
  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    78
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT