Apr 11, 2016

Eigenbrodt ingår i nära samarbete med Swedol


Den marknadsledande yrkeshandelskedjan Swedol blir från september auktoriserad återförsäljare för Eigenbrodt AB. Swedol kommer att tillhandahålla Eigenbrodts produkter inom filter med de världsledande varumärkena Mahle, Donaldson och Mann+Hummel.

Swedol erbjuder ett brett sortiment anpassat utifrån den professionella användarens behov. Försäljning är inriktad på små och medelstora företag inom kundsegmenten åkeri och transport, bygg och anläggning, industri och verkstad samt jord- och skogsbruk. Med det övergripande målet - allt kunden behöver ska finnas på hyllan.

Syftet med samarbetet är att det ska stärka och tillföra kompetens till Swedols befintliga produktprogram inom produktgrupperna filter och filterelement inom Flödesteknik/Hydraulik. Med 45 butiker tillgängliggör Swedol Eigenbrodts produkter på den lokala marknaden och når ut till mindre och medelstora företag.

John Kjerrman, försäljningschef för Filter och Hydraulik, säger:
-Vi på Eigenbrodt ser fram emot ett spännande och givande samarbete tillsammans med Swedol. Med våra samlade kompetenser och Swedols närvaro på de lokala marknaderna kommer vi kunna tillföra ett större värde till våra kunder.

Eigenbrodt är en leverantör av högkvalitativa industrikomponenter, service och kunnande inom produktkategorierna:

  • Gasfjädrar
  • Filter & Filtrering
  • Hydraulik
  • Inbyggnadskomponenter
  • Lim & Coatings

Verksamheten bedrivs i Sverige, Finland och Baltikum och riktar sig till tillverkningsindustrin inom Marin, Off Highway samt Industri. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT