Apr 19, 2017

Eigenbrodt byter logotyp och grafisk profil


Mycket har hänt i bolaget Eigenbrodt AB sedan starten 1920.

Företaget grundades i Sverige av den tyska herren Hubert Eigenbrodt och har gått från ett produktorienterat, tillverkande företag med kunder inom fordonsbranschen till ett kunskapsbaserat bolag med service och högkvalitativa komponenter till den tillverkande industrin.

Den tidigare loggan har i olika generationer hängt med i många år och nu är det dags för oss att tacka vår gamla trotjänare och gå in i en ny visuell identitet, skriver företaget i ett pressmeddelande. Vi kommer under året göra förändringar i vår visuella identitet och det första steget i den här resan är en ny modern logga. Tillsammans med den nya loggan visar vi även upp vårt nya varumärkeslöfte ”A part of your progress” – Ett löfte om att vi med högt engagemang i våra kunders applikationer och lösningar arbetar för att hjälpa dem få de absolut bästa lösningarna.

-Vi har under den senaste tiden upplevt att vår visuella identitet inte har kommunicerat det Eigenbrodt vi är idag. Den nya grafiska profilen knyter samman vilka vi är, vad vi gör och passar in på vår digitaliseringsresa. Vårt nya varumärkeslöfte är framtaget för att ytterligare förstärka vårt engagemang och hjälpsamhet som bidrar till våra kunders absoluta framgång, säger Johan Karlberg, VD på Eigenbrodt AB.

Eigenbrodt utvecklar kundunika lösningar, levererar högkvalitativa industrikomponenter, service och kunnande till tillverkningsindustrin. Eigenbrodt är en del av Axel Johnson International. 
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT