TL Maskinpartner. Foton: Svensk Verkstad/Mikael Harrison.

May 12, 2017

Effektiv produktion, smarta lösningar och hög automationsgrad i Värnamo


Utställarna noterade ännu en gång en ökning av antalet besökare när Värnamo IndustriExpo gick av staplen för sjunde gången. Svensk Verkstad var på plats. Se bilderna.

Årets upplaga av Värnamo IndustriExpo drog besökare från såväl när som fjärran och de 14 medverkande företagen fick återigen se sina lokaler fyllas av dedikerade företagsrepresentanter från Gävle i norr till Skåne i söder. På sina håll upplevdes dessutom en ökning av antalet besökare från föregående event, något som snarast är regel än undantag.

-Vi har definitivt fler besökare i år, säger exempelvis Björn Ahlqvist på Salvagnini.

-Trenden är en ökning från år till år, bekräftar Niclas Mårtensson, MaskinFransson.

Medan regnet och stundom även snön föll över Värnamo togs besökarna väl omhand av de medverkande företagen och deras leverantörer och samarbetspartners. Totalt rörde det sig alltså om betydligt fler än de 14 företag som öppnat sina dörrar de här dagarna.

Maskinleverantörerna i Värnamo bjöd tillsammans på ett synnerligen brett program, där effektiv produktion, smarta lösningar och hög automationsgrad som andas Industri 4.0 var en tydlig röd tråd.

De tillresta besökarna fick också ta del av nya, spännande produkter, innovationer och lösningar som vi återkommer till i magasinet Svensk Verkstad.

Bilderna är tagna på olika platser i Värnamo under expo-dagarna; Salvagnini, MaskinFransson, TL Maskinpartner, BLB Industries och Ravema.

Ravema.

BLB Industries.

Salvagnini.

MaskinFransson.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT