Sep 17, 2018

Effektiv övervakning av transporter


Vill du övervaka din transport för att se att den inte utsatts för omild behandling på vägen?

Intabs transportlogger MSR175 är framtagen för att logga det som är viktigt att veta under en transport, exempelvis stötar och temperaturväxlingar.

Transportloggern är försedd med dubbla accelerometrar och en temperatursensor i grundutförandet. Minnet på två miljoner mätvärden är tillräckligt för att registrera upp till 1000 stötar och lämpligt för en mätperiod upp till åtta veckor.

De två integrerade treaxliga accelerationssensorerna har arbetsområde på +/-15 g och +/-100 g. Samplingshastigheten är upp till 5000 per sekund, vilket ger en bra bild av varje stöt.

Möjlighet till djupare analys

En mätning kan antingen startas direkt via dator, på ett specificerat datum och klockslag eller via knapptryckning på loggern. Efter mätningen överförs data via USB och analyseras i medföljande mjukvara. För djupare analyser exporteras data med fördel till EasyView Pro.

Förutom modellen med accelerations- och temperatursensorer finns en variant som dessutom mäter luftfuktighet, tryck och ljus.

MSR175 har ett uppladdningsbart batteri och levereras i en vattentät IP67-kapsling.

Intab Interface-Teknik har ett brett utbud av dataloggers och fjärrmätare för många mätområden.

Intab fungerar som ett resurscentrum för mätteknik i branscher verksamma inom bland annat fastighet, industri, livsmedel.

Med över 40 års arbete i ryggen har vi stor erfarenhet av dataloggning. Professionella lösningar skräddarsys för att passa varje situation.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT