Mar 21, 2016

Edströms söker driven maskinsäljare


Säljområde sydöstra sverige. Edströms Maskin har under de senaste åren expanderat kraftigt och är en ledande leverantör av industrimaskiner, verktyg och service till svenska teknikföretag.

Just nu söker vi en driven säljare till vår försäljningsorganisation inom maskinområdet.

Tjänsten
Vi erbjuder Dig en spännande tjänst med mycket eget ansvar och goda möjligheter till utveckling. Som säljare hos oss kommer du arbeta främst med CNC-maskiner inom skärande bearbetning och framför allt med fabrikatet Haas. Försäljningen omfattar sydöstra Sverige (småland/blekinge). Du kommer att vara på fältet ca 3-4 dagar/vecka och besöka nya och befintliga kunder. Det är viktigt att du är driven, självgående och kan planera dina veckor och kundbesök. Till Din hjälp har du engagerade medarbetare, aktiv marknadsföring och välkända leverantörer som har ett brett produktutbud. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra befintliga maskinsäljare och ingå i ett säljteam. I rollen som utesäljare ingår resor både i Sverige och utomlands, gäller även mässaktiviteter.

Vem är du?
Vi söker en erfaren och naturlig säljare med stort intresse för att utvecklas. Vi ser gärna att Du har en bakgrund inom verkstadsindustrin och dokumenterad erfarenhet av försäljning. Teknisk utbildning eller annan relevant utbildning inom ex försäljning ser vi som ett plus. Viktigast är dock att du tycker om att utveckla kundrelationer och skapa långsiktiga samarbeten.

Är det dig vi söker? Skicka din ansökan till ivan@intendab.se
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  405
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT