Foto: EDR & MEDESO

Jan 22, 2018

EDR Medeso expanderar till Storbritannien


EDR & Medeso, den ledande leverantören i Norden för digital prototyping, Engineering Simulation och IoT Predictive Analytics expanderar sin verksamhet till Storbritannien

Västerås, Sverige - EDR & Medeso, ett företag som hjälper sina kunder att förvandla sig från fysisk prototyping till digital prototypning och att använda IoT predictive analytics baserat på ingenjörsimulering, företaget växer nu genom att expandera till Storbritannien.

"Vi är glada över ges detta tillfälle att få visa våra kunskaper och verktyg till våra nya kunder i Storbritannien och hjälpa dem att bli ännu snabbare och ännu mer innovativa inom produktutveckling", säger EDR & Medesos VD Niklas Lindwall och fortsätter "Vi har nästan 30 års erfarenhet av simulering och digital prototypning och som ett tydligt tecken av vårt mervärde har vi fått marknadsledande position med över 800 kunder i Norden. "

"ANSYS är stolta över att välkomna EDR & Medeso till ANSYS kanalpartnerprogram", säger Paul Steeples, Channel Manger UK & Ireland på ANSYS. "EDR & Medeso är tillräckligt stora och har kompetensen för att stödja våra kunder med en komplett ANSYS-plattform och produktportfölj, och deras expansion ger en tillväxtmöjlighet för simuleringskompetens på den brittiska marknaden.

"Jag är väldigt glad över att vara en del av denna expansion. Vi ska investera och utveckla den bästa ANSYS kundupplevelsen i Storbritannien och leverera EDR & Medesos bevisade värde på vår nya marknad. Vi har etablerar oss med välkända brittiska ledare, Gary Panes och Carl Rudd, som har stor erfarenhet och historia med ANSYS. Vi kommer också att ta med den unika branschkompetens som vi har inom t.ex. energi, olja och gas, förnyelsebara och tunga maskiner tillgängliga för alla våra kunder i Storbritannien ", säger Jani Ojala, chef för EDR & Medeso Finland och Storbritannien

Om EDR & Medeso

Idag representerar EDR & Medeso, erkänd som ANSYS Elite Channel Partner på den nordiska marknaden, den bästa simuleringsplattformen och tekniken ANSYS, och fungerar som ANSYS Elite Partner. Dessutom levererar EDR & Medeso ett värde genom av att lägga till tekniska simuleringstjänster samt lösningar för IoT Predictive Maintenance and Analytics av ​​Digital Twins. EDR & Medeso har sitt säte i Västerås, Sverige och har nio kontor i Norden, ca 800 kunder och över 80 anställda.

För mer information vänligen kontakta:

Jani Ojala
Landschef Finland och Storbritannien
EDR & Medeso
Telefon: +358 50 35 99 002
E-post: jani.ojala@edrmedeso.com
www.edrmedeso.com
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129