Foto: Duroc.

Dec 18, 2018

Duroc rekryterar tre dotterbolagschefer


Per februari är positionerna inom Duroc Machine Tool, Duroc Rail och Universal Power Nordic tillträdda.

Rekryteringar har under hösten genomförts i Universal Power Nordic, Duroc Machine Tool och Duroc Rail. Per februari 2019 är samtliga positioner tillträdda.

Catarina Löfgren har utsetts till ny vd för Universal Power Nordic med start 1 februari 2019. Catarina har erfarenhet från projekt- och affärsutveckling och är utbildad inom marknad- och organisation. Catarina kommer närmast från A Group of Retail Assets AB.

Mikael Högberg tillträdde som vd för Duroc Machine Tool i december. Mikael har tidigare varit vd för Arcona AB och har en kandidatexamen i systemvetenskap och informationsteknologi.

Daniel Eriksson tillträdde som vd för Duroc Rail i augusti. Daniel har erfarenhet från ledande positioner inom järnvägsbranschen och är civilingenjör i industriell ekonomi.
 • Aug 21, 2019

  Försämrad konjunktur hotar jobben i Västernorrland

  Nyheter Industriföretagen i mellersta Norrland ser ut att ha drabbats snabbare av minskad orderingång från exportmarknaden än industrin i Sverige totalt sett. Det visar en ny rapport från Teknikföretagen.
  0
 • Aug 20, 2019

  Han ska lösa ingenjörsbristen

  Arbetsliv Det nya affärsområdet blir en viktig kugge för att lösa bristen på mer specialiserade ingenjörer hos Clockworks kunder.
  11
 • Aug 20, 2019

  Okuma till stora scenen på EMO

  Branschnytt Bland lösningarna för form- och verkygsindustrin är en av höjdpunkterna en nyutvecklad portalmaskin för 5-sidig precisionsbearbetning av stora arbetsstycken.
  16
 • Aug 20, 2019

  Rekordkvartal för Latour

  Nyheter Men vd ser orosmoln.
  216
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT