Dec 13, 2016

Dockstaföretag sålt till JacobSeger Invest


Nya ägarna ska lyfta SCIM Display till nästa nivå.

JacobSeger Invest AB har förvärvat samtliga aktier i SCIM Display AB.

SCIM Display utvecklar, tillverkar och säljer ett brett produktprogram för prisinformation och lagermärkning främst till butiker och lageranläggningar. Bolaget har sin verksamhet i Docksta, Kramfors kommun.

JacobSeger Invest är ett investmentbolag med fokus på att förvärva och vidareutveckla mindre entreprenörsdrivna företag som står inför en generationsväxling. Företrädesvis görs investeringar i företag med en stark produkt och där kompetens inom internationell expansion, produktdifferentiering och digitalisering kan tillföras från de båda ägarna, Roger Jacobsson och Per Segerströms mångåriga industriella erfarenhet.

SCIMs starka position som kvalitetsleverantör av extruderade plastprodukter för prisinformation och lagermärkning kombineras med JacobSegers styrka i att digitalisera och expandera verksamheten på nya marknader med befintliga och nya produkter.

SCIM Display AB har sin verksamhet baserad i Docksta mitt i vackra Höga Kusten området och med ett kompetent och lojalt team är företaget väl förankrat i ett entreprenöriellt nätverk av företag i Västernorrland

”Sixten Larsson är entreprenören som under 29 år i byggt upp SCIM Display AB till att bli en ledande kvalitetsleverantör av extruderade plastprofiler – en fantastisk bedrift” säger Per Segerström, VD på JacobSeger Invest AB.

”Vi är glada och stolta att Sixten valt oss att vidareutveckla hans livsverk, och vi ser fram mot att jobba vidare med det kompetenta teamet som finns inom bolaget”, tillägger Roger Jacobsson, ny VD på SCIM Display.

”Jag är glad, att efter ett långt arbetsliv, få överlämna ansvaret för SCIM Display till Per och Roger, som jag är övertygad om, kommer att lyfta bolaget till nästa nivå med sina kunskaper inom internationalisering och digitalisering. Jag kommer finnas med och stötta med min kunskap och erfarenhet under nästan 30 år i branschen” säger Sixten Larsson.

  • May 7, 2021

    Streama film i Polestar 2

    Reportage Elbilstillverkaren satsar på streaming, Spotify och din egen smartphone som bilnyckel.
    76
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT