Oct 23, 2019

DMG MORI SÖKER APPLIKATIONSTEKNIKER


Vi söker nu en applikationstekniker till Sverige och Norge

DMG MORI är en världsledande global koncern som tillverkar spånavskiljande bearbetningsmaskiner.
DMG MORI finns representerat över hela världen med fler än 140 försäljnings-och servicecenter med fokus på kundservice, utbildning och teknisk support. DMG MORI utvecklar kontinuerligt trendsättande produkter som maskiner, styrsystem, automationslösningar och har idag över 12 000 anställda globalt.

TJÄNSTEBESKRIVNING
Som applikationstekniker på DMG MORI arbetar du med CNC-maskiner, tillverkade och levererade av, DMG MORI. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra utbildningar på CNC -styrda maskiner, delta i kundbesök, göra tidsstudier och testbearbetningar samt köra demo vid mässor mm. Arbetet utförs i regel på plats hos våra kunder men även arbete på mässor och DMG MORIs säljkontor kan förekomma. Du utgår från hemmet och arbetstiden är förlagd till vardagar.

KOMPETENSKRAV/ERFARENHET
Vi söker dig som tidigare arbetat med CNC-styrda maskiner som produktionstekniker. Du har kunskaper inom Iso-programmering eller Heidenhain och erfarenhet av CAD/CAM. Du talar och skriver svenska och engelska, har B-körkort och är beredd på att resa fulla veckor med fler än hundra övernattningar per år. Datorvana och kunskaper i Officepaketet ser vi som en självklarhet och vi lägger stor vikt vid att du är lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse och vill jobba med teknik.

PERSONLIGA EGENSKAPER
För att trivas i rollen som applikationstekniker bör du gilla en resande vardag ute på fältet och du sätter stor vikt vid kundvård och service. Du trivs med att arbeta självständigt med frihet under ansvar men tar hjälp av, och stöttar, ditt team och tycker om att arbeta i projekt med dina kollegor. Du är handlingskraftig och analytisk och en positiv attityd. DMG MORI lanserar ständigt nyheter och innovativa lösningar som sätter din flexibilitet på prov och utmanar dig lära nya saker.

OM DMG MORI SWEDEN
I Sverige har DMG MORI ca 45 anställda och omsätter omkring SEK 500 miljoner och nordiskt huvudkontor i Göteborg, Västra Frölunda. DMG MORI erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och en stor teknisk utveckling. Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter på en nordisk marknad. Atmosfären på DMG MORI präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang. DMG MORI är ett
framgångsrikt företag som har en spännande utveckling framför sig där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Här kan du läsa mer om oss  eller mejla oss på job.sweden@dmgmori.com om du har några frågor! 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Skickas till: job.sweden@dmgmori.com
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT