Pontus Bergqvist. Foto: Disab.

May 4, 2018

DISAB Vacuum Technology AB stärker inom sälj


Pontus Bergqvist blir ny säljare för den svenska marknaden.

DISAB Vacuum Technology AB, med huvudkontor i Eslöv, har rekryterat Pontus Bergqvist. Han kommer närmast från Lundgrens Sverige AB och har många års erfarenhet inom branschen.

Christer Magnusson, Försäljningschef för DISAB Vacuum Technology AB, ser mycket positivt på rekryteringen:

-DISAB har historiskt sett varit väldigt starka på den svenska och nordiska marknaden. Vi vill självklart fortsätta att utvecklas och vi ser en positiv trend uppåt och därför är det viktigt att vi förstärker vår säljkår med rätt kompetens, säger Magnusson.

-Bergqvist kommer ansvara för försäljningen av våra mobila vakuumaggregat på den svenska marknaden. Hans goda kännedom om marknaden och våra kunder gör att det kommer bli en naturlig och smidig överlämning av ansvarsuppdrag, avslutar Magnusson.

DISAB Vacuum Technology AB har sedan 1976 designat och tillverkat mobila, semi-mobila och stationära vakuum aggregat som används inom många olika industrier för att städa, transportera och återvinna damm, smuts, grus, materialspill från produktionen etc.

Många av företagets kunder upplever att de inom kort tid sparar in på produktionskostnaden tack vare reducerade oväntade produktionsstopp samt möjlighet till att återvinna material tillbaka in i produktionen. Men den främsta fördelen som DISABs kunder upplever är variationen och flexibiliteten de har då de kan använda ett vakuum aggregat till så många olika applikationer. Oavsett om det är torrt eller flytande material som de suger upp, kan kunden snabbt, enkelt och effektivt utföra arbetet samtidigt som det underlättar och skapar en förbättrad arbetsmiljö.

DISABs kunder finns bland annat inom cementindustrin, stålverk, livsmedelsindustrin, värmeverk, kommuner, entreprenad med flera.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT