Mar 31, 2016

Din Maskin till Elmia Plåt i maj


Din Maskin kommer att visa två mycket intressanta anläggningar på mässan.

Den första är en robotiserad kantpress som tillsammans med marknadens bästa servoelektriska kantpress blir en oslagbar kombination. Utrustningen kommer från Starmatik och SafanDarley och under det senaste året har vi sålt flera avancerade celler så det talar sitt tydliga språk för att detta är ett vinnande koncept.

Offlineprogrammering till en robotiserad kantpress har aldrig varit enklare. Arbetsgången är enkel och logisk med alla möjligheter att finjustera redan från början. Riggning av verktyg och val av gripdon sker automatiskt. SimulEasy som är STARMATIKs egenutvecklade 3D mjukvara tar själv fram ett förslag på bockningsföljd, bara att acceptera eller gå in och ändra själv. Öppningshöjder och klämpunkt med snabbgång optimeras för snabbast möjliga cykeltid. Alla värden och parametrar kan givetvis justeras senare utan att hela programmet behöver göras om. Alla lösningar anpassas dessutom efter kundens önskemål.

Prima Powers nya moderna laserkombi, Combi Genius, kännetecknas av enastående energieffektivitet, låga underhållskostnader och höga hastigheter. Den är även utrustad med hög verktygskapacitet samt snabba ställtider.

Maskinen är perfekt för materialtjocklek upp till 8 mm. De ökade möjligheterna att använda många och flexibla verktyg samt den ökade användarvänligheten är ytterligare faktorer som minskar tillverkningskostnaden per komponent vilket gör Combi Genius produktiv och konkurrenskraftig. Det optimerade skärhuvudet samt överföring av fiber- och skärdata garanterar en mycket hög skärningskvalitet och hastighet.

Din Maskin visar även upp En Mänsklig Resurs!

Det här med att bli effektiv inom plåtproduktion handlar om så mycket mer än kallt stål. Det handlar om relationer, kommunikation och kunskapsöverföring. Många i branschen representerar en produktionsutrustning med hög tekniknivå. Betydligt färre har en stark och välutbildad organisation med rätt inställning och fokus när det gäller kundvård. En stab som på ett lättbegripligt sätt kan leverera kunskapen som krävs för att kunna utnyttja utrustningen på ett så effektivt sätt som möjligt. Passa på att träffa vår Mänskliga Resurs på Elmia Plåt!
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT