Digital Mecahnics nya 3D production brain Bengt Petersson. Foto: Digital Mechanics.

Jun 11, 2018

Digital Mechanics anställer fler


Stärker organisationen med ytterligare en problemlösande konstruktör.

 

Bengt har tidigare arbetat bland annat på ABB och Westinghouse och har lång erfarenhet av att bygga och konstruera tätprovningsutrustning. Ett område som är mycket intressant för 3D-printade detaljer.

Han har även erfarenhet av att konstruera högspänningsanläggningar och detaljer som utsätts för höga spänningar. Detta kommer bidra till att vi kan förstå och lära oss mera om hur och vilka 3D-printade material som kan användas.

Bengt blir vår andra konstruktör och kommer stärka Digital Mechanics med sitt tekniskt kunnande samt vara en resurs till våra tekniska säljare.

Denna rekrytering gör också att vi kan lösa ännu fler problem åt våra kunder. Bengt gillar verkligen utmaningar och att hitta lösningar. Även på fritiden då hans terapi är att meka med bilar.

I övrigt är han intresserad av träning, matlagning och resor.
 • Jun 17, 2019

  Affärsläget för industrin försvagas

  Nyheter Även om en del fortfarande rapporterar ett utfall bättre än historiska genomsnitt följer utvecklingen i Sverige de allt svagare data som rapporteras i övriga Europa, menar Teknikföretagen.
  273
 • Jun 17, 2019

  100 ton stål på två dagar i akutprojekt

  Branschnytt -När jag får uppleva projekt som det här och se engagemanget och viljan att lösa kundens problem gör det mig stolt att kalla mig Saltängare, säger Stefan Låås, projektledare.
  242
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hexagon HxGN LIVE Las Vegas Reportage

  Spektakulärt på Hexagons event i Las Vegas

  Endast en dag återstår av ett välmatat och intensivt HxGN Live i Las Vegas. Huvudbudskapet lyder "Your data can save the world". Svensk Verkstad lämnar rapport.
  129