Foto: Cimco Marine.

Nov 13, 2019

Dieselmotortillverkaren får order värd över 30 miljoner kronor


Den nya modellen lanserades i september.

Cimco Marine AB (publ) har erhållit order för OXE300 från en av sina distributörer i Nord- och Sydamerika, för framförallt statlig användning. Det totala ordervärdet är ca 3 miljoner EUR för basenheterna, exkl. tillbehör, servicekits och reservdelar.

Leverans av OXE300-enheterna kommer att påbörjas direkt efter produktionsstart, vilket är planerat till andra kvartalet 2020. Hela ordern förväntas levereras under 2020.

– Jag är mycket nöjd med det ökade intresset för vår produkt efter lanseringen av OXE300 på båtmässan i Genua i september. Den order vi nu har erhållit återspeglar kvaliteten och acceptansen för vår nuvarande produktion av OXE200, säger bolagets VD Myron Mahendra.
 • Dec 13, 2019

  ABBs nya storsatsning i Västerås

  Nyheter Nya Robotics Experience Center med över 25 robotar ska inspirera svenska industriföretag och hjälpa dem att utveckla nya teknologier inom robotautomation. Se bilderna från fredagens invigning.
  503
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

 • Hydraulhållare Reportage

  Hållande verktyg blir smartare

  – Med de uppkopplade hållarna kommer vi att veta hur skärprocessen ser ut och kan kompensera hastigheter och allting för att få det optimalt, säger Roger Cronholm på Schunk.
  75