Magnus Welén. Foto: Deva Mecaneyes.

Apr 19, 2017

Västeråsföretaget gör rekordkvartal och nyanställer


Fem ingenjörer har anställts och ytterligare rekryteringar är på gång under 2017.

Ingenjörsbolaget Deva Mecaneyes AB fortsätter sin tillväxtresa och har ökat sin omsättning under första kvartalet 2017 med över 60% jämfört med 2016.

Under kvartalet har fem riktigt duktiga ingenjörer anställts och bolaget ser i sin prognos behov av att anställa ytterligare 5 – 10 st ingenjörer och projektledare under 2017 för att möta efterfrågan. Totalt har bolaget nu drygt 55 anställda i Västerås som nu blir fler.

-Den ökade efterfrågan avser både behov av kvalificerat konsultstöd på plats och kompletta åtaganden från bolagets egna kontor. Vi ser även att regionens startupverksamhet växer vilket gynnar oss som idag är ett komplett utvecklingshus för produktutveckling, säger VD Magnus Welén i ett pressmeddelande.

Deva Mecaneyes AB är en ingenjörsbyrå som levererar kvalificerade ingenjörstjänster, industriell processutveckling och åtaganden för ledande industribolag i mälardalsregionen. Deva Mecaneyes AB är en del av konsultkoncernen Aros Technology Partner med total 225 anställda. I koncernen ingår utöver Deva Mecaneyes AB bolagen Tritech Technology AB och Filoprocess AB.
 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  405
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT