Feb 28, 2017

Det doftar öl om Scandinavian Coating 2017


Mässan för dig som jobbar med industriell ytbehandling. Köpenhamn står värd för mässan 2017 och då välkomnas utställare och besökare till det anrika bryggeriet Carlsberg för en kväll i ölets tecken.


Scandinavian Coating, den självklara mässan för dig som jobbar med industriell ytbehandling, välkomnar dig den 15-16 mars till Köpenhamn i Danmark.

Arrangörerna vågar lova att den kommande mässan blir någonting alldeles extra. Antalet utställare ser ut att bli rekordstort och dessutom har du möjlighet att lyssna till ett kostnadsfritt och högklassigt konferensprogram med presentationer från både företag och forskningsinstitut.

I samband med mässan arrangeras även den mycket populära branschfesten Get Together. Ett tillfälle där utställare och besökare erbjuds att mingla och umgås under trevliga förhållanden utanför mässhallen. Då Köpenhamn står värd för mässan 2017 föll det självklara valet på Carlsberg.

Under första kvällen, den 15 mars, välkomnas utställare och besökare till det anrika bryggeriet Carlsberg för en kväll i ölets tecken. Välkomstdryck, ölprovning med efterföljande middag utlovas.

Arrangörerna uppmanar till att inte missa biljettsläppet, då det kommer att bli högt tryck på de antal platser som finns till förfogande.

Två intensiva mässdagar med konferens i världsklass och branschmiddag på Carlsberg kommer definitivt att locka mängder av ytbehandlingsproffs till Köpenhamn för ett par värdefulla dagar för den skandinaviska ytbehandlingsbranschen.

www.scandinaviancoating.com.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT