Foto: AMB.

May 27, 2020

Den tyska jättemässan AMB ställer in


En undersökning med AMB utställare visade ett entydigt resultat.

Nästa ordinarie AMB kommer att hållas 13 till 17 september 2022, men AMB Forum är planerat för september 2020 och 2021. Utställarna stöder beslutet.

Även om utställarundersökningen, genomförd av Messe Stuttgart, tydligt visade att det inte finns någon tillräcklig grund för en AMB-utställning i år, finns det definitivt intresse för ett annat format i Stuttgart i höst. Messe Stuttgart planerar därför ett AMB-forum för första gången under den nuvarande AMB-veckan (14-18 september 2020). Forumet har specialiserade branschspecifika samtal i ICS International Congress Center Stuttgart, en åtföljande typ online utställning och olika matchmakingtjänster kommer att samla folket i branschen som är intresserade av och behöver en plattform under hösten.

Nästa AMB kommer sedan att hållas i sin vanliga cykel i Stuttgart från 13 till 17 september 2022. Det nya utställningsdatumet skapar planeringssäkerhet för alla deltagare under den svåra ekonomiska situationen för närvarande. Messe Stuttgart inkluderade aktivt utställarna och reklamstödet, det vill säga VDMA Precision Tools Association, VDMA Software and Digitalisation Association, och den tyska maskinverktygsbyggarföreningen (VDW), i detta viktiga beslut (se bifogad graf för resultatet) 

AMBLoading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT