Feb 20, 2017

Den perfekta motorn för alla applikationer


B&R utökar sin standardserie av servomotorer med ytterligare två storlekar.B&R utökar sin 8LS serie med ytterligare två nya storlekar på servomotorer. Storlek A ger extremt högt vridmoment med en flänsstorlek på 70 mm och en extremt kompakt design, medan storlek 9 avrundar den övre änden av prestandaspektrumet med upp till 75 kW. Båda dessa alternativ gör det möjligt för maskintillverkare och systemintegratörer att anpassa motorer bättre till de faktiska behoven.
Mer prestanda till specifika applikationer
Motorer i storlek A är det perfekta valet där det behövs högt vridmoment och en kompakt design.

Den helt förslutna statorn tillåter en hög grad av effektivitet och ett högt kontinuerlig vridmoment. Med ett maximalt vridmoment på upp till 1000 Nm, öppnar motorer i storlek 9 upp för helt nya applikationer med höga krav på kraft och dynamik. De kan kombineras med någon av B&Rs många växellådsalternativ och levereras monterade som motor- och växellådskombinationer.

Säkerhet ingår
Alla motorer från 8LS serien erbjuder en valfri digital enkoder och skalbara säkerhetsfunktioner. Motorer upp till storlek 7 finns också med B&Rs robusta singel-kabel-lösning, som kombinerar kablarna för motor och enkoder. Detta minimerar kabeldragningen samt minskar installationskostnaderna avsevärt.

Med två nya storlekar, täcker 8LS motorserien ett ännu bredare och mer fingraderat prestandaspektrum.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT