May 19, 2017

Den nya toppmoderna fabriken i Järfälla står nu klar


Här samlas nu resurser för allt ifrån industrialisering till komplett produktion i en fastighet med anor inom elektronik tillbaka till 70-talet.

Inission Triab och Inission SKEAB har gått samman i en i en toppmodern produktionsanläggning i Järfälla med resurser för allt ifrån industrialisering till komplett produktion. Den nya fabriken blir ett fönster till hela Inission och ett centre of excellence inom koncernen - en Inspiritfabrik.

I samband med Inissions förvärv av Onrox Group i somras meddelade företaget också att ett integrationsprojekt pågick i Stockholm. Inission Triab och Inission SKEAB skulle tillsammans bilda nästa generations mönsterfabrik. Nu är samlokaliseringen genomförd och all kompetens har slutit upp i en toppmodern produktionsanläggning på Bruttovägen 3 i Järfälla , en fastighet med anor inom elektronik tillbaka till 70-talet och med grannar som är världsledande inom sina respektive områden.

Fabriken har resurser för allt ifrån industrialisering till komplett produktion. Resultatet blir en effektiv, flexibel och resurssnål tillverkning och ett ännu bättre erbjudande till marknaden.

Den nya fabriken blir samtidigt en Inspiritfabrik - d.v.s. ett fönster till hela Inission och en partner för kunden genom hela produktens livslängd. I en Inspiritfabrik finns också ett Inception team med fokus på att hjälpa kunder att få fram sina nya produkter så snabbt som möjligt till marknaden.

Inission Stockholm invigs den 14 september. 

Inspiritfabrik
En Inspiritfabrik är ett fönster till hela Inission och ett centre of excellence inom koncernen där alla medarbetare drivs av Inspirit - Inissions egna framgångsstrategi baserad på Lean och våra värderingar. Fabriken är också en partner för kunden genom hela produktens livslängd. Övriga Inspirit-fabriker inom Inissiongruppen finns i Malmö och Borås.

Inception team
Snabb och effektiv prototyptillverkning betyder kortare TTM (Time to market). Tack vare ett dedikerat Inception team med hög tillgänglighet kan Inission snabbt ta fram en prototypserie baserat på kundens krav och önskemål. Planering, inköp och prototyptillverkning kopplat direkt till kunden, allt för att prototypserien ska kunna tas fram fort, effektivt och med ett optimalt resultat.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT