Sep 13, 2016

Den nya generationen plåtbearbetning visas på EuroBLECH


Den 25-29 oktober 2016 går EuroBLECH som är världens ledande mässa för plåtbearbetning. Med årets tema, "Den nya generationen plåtbearbetning", visar EuroBLECH upp den revolutionerande utveckling som sker inom produktionsteknik.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i den internationella plåtbearbetningsbranschen och se de senaste maskinerna, verktygen och systemen – då är EuroBLECH rätt mässa för dig att besöka!

Närmare 1 600 utställare från 40 länder finns på plats för att presentera ett stort utbud av skräddarsydda lösningar för att optimera och modernisera produktionsprocesserna. Här kan du som besökare ta del av livedemonstrationer från ett stort utbud av maskiner och system och diskutera praktiska tillämpningar med bästa branschexperterna.

EuroBLECH är tydligt strukturerad och genom att vara indelad i 15 tekniksektorer, visar mässan upp hela kedjan av plåtbearbetningsteknik från plåt, halvfabrikat och färdiga produkter till hantering, separering, formning, flexibel plåtbearbetning, sammanfogning, svetsning och ytbehandling, bearbetning av hybridstrukturer, verktyg, kvalitetskontroll, CAD / CAM-system och FoU.

Köp rabatterade entrékort i förväg genom att kontakta Trade Fair Agency på info@tradefairagency.se så hjälper vi dig. Du kan också köpa entrékort via www.messe-ticket.de

Läs mer om EuroBLECH på: www.euroblech.com
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT