Jun 7, 2018

DELTAGRAIN är ett nytt slipmedel


Ett av de mest effektiva i hela världen.

PFERD döpte detta nya slipkorn till “DELTAGRAIN”; ett namn som refererar till den precisionsformade, triangulära formen på det högpresterande slipkornet.
“Just formen är en av anledningarna till kornets överlägsna prestanda”, förklarar Jörn Bielenberg, CEO på PFERD Werkzeuge.

Trianglarna i slipkornet Deltagrain är identiska i form och storlek, och snittytan sätts mot arbetsstycket i optimal vinkel, vilket göra att varje enskilt korn behöver väldigt lite kraft för att tränga in i verkstycket.

På så sätt påverkas användaren positivt genom en effektiv arbetsprocess med snabb avverkning, lång livstid på verktyget och minskad värmeinverkan på arbetsstycket. Dessutom behövs inte så effektstark maskin, “Deltagrain-produkter ger otroligt högt resultat även på de vanligast förekommande vinkelslipmaskinerna”, sager Bielenberg.

PFERDERGONOMICS rekommenderar verktyg med DELTAGRAIN för varaktigt reducerade vibrationer, minskat buller, minimerad dammutveckling och ökad arbetskomfort.

PFERDEFFICIENCY rekommenderar verktyg med DELTAGRAIN för långa inte tröttande arbetsperioder, bevarande av naturresurser och för att uppnå perfekta resultat så fort som möjligt.

Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT