Jun 7, 2018

DELTAGRAIN är ett nytt slipmedel


Ett av de mest effektiva i hela världen.

PFERD döpte detta nya slipkorn till “DELTAGRAIN”; ett namn som refererar till den precisionsformade, triangulära formen på det högpresterande slipkornet.
“Just formen är en av anledningarna till kornets överlägsna prestanda”, förklarar Jörn Bielenberg, CEO på PFERD Werkzeuge.

Trianglarna i slipkornet Deltagrain är identiska i form och storlek, och snittytan sätts mot arbetsstycket i optimal vinkel, vilket göra att varje enskilt korn behöver väldigt lite kraft för att tränga in i verkstycket.

På så sätt påverkas användaren positivt genom en effektiv arbetsprocess med snabb avverkning, lång livstid på verktyget och minskad värmeinverkan på arbetsstycket. Dessutom behövs inte så effektstark maskin, “Deltagrain-produkter ger otroligt högt resultat även på de vanligast förekommande vinkelslipmaskinerna”, sager Bielenberg.

PFERDERGONOMICS rekommenderar verktyg med DELTAGRAIN för varaktigt reducerade vibrationer, minskat buller, minimerad dammutveckling och ökad arbetskomfort.

PFERDEFFICIENCY rekommenderar verktyg med DELTAGRAIN för långa inte tröttande arbetsperioder, bevarande av naturresurser och för att uppnå perfekta resultat så fort som möjligt.

 • May 18, 2021

  Autoliv bygger ny rattfabrik

  Nyheter Bilsäkerhetsföretaget tillverkar 20 miljoner rattar årligen och satsar på toppmoderna tillverkningsprocesser.
  409
 • May 18, 2021

  LKAB överklagar EU-beslut

  Nyheter EU-beslutet gynnar producenter med stora koldioxidutsläpp, menar gruvföretaget.
  86
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT