Lars-Gunnar Almryd. Foto: Delete.

Jan 20, 2017

Delete rekryterar Sverigedirektör


Industrisaneringsföretaget stärker organisation inför kommande expansion, där förvärv i bland annat Stockholmsregionen står på agendan.

 

MSc Lars-Gunnar Almryd (f. 1965) tillträder den 15 mars 2017 som ny direktör för Deletes verksamhet i Sverige. Han kommer också att verka som VD för Delete Sweden AB och Delete Service AB.

"Lars-Gunnars långa erfarenhet från ledande positioner och hans breda kompetens, speciellt från återvinningsbranschen, stämmer bra överens med Deletes mål att växa inom rivning i Skandinavien." säger Jussi Niemelä, CEO för Delete Group.

Lars-Gunnar har sedan 2008 arbetat som VD och Koncernchef för IL Recycling AB – ett svenskägt företag i återvinningsbranschen som har sin huvudsakliga verksamhet i Sverige och Polen. Innan dess arbetade Lars-Gunnar i olika positioner inom skogsindustrin, huvudsakligen på Stora Enso.

"Jag ser fram emot att vara del av Deletes team och driva utveckling och tillväxt i en för mig delvis ny bransch." säger Lars-Gunnar Almryd. Lars-Gunnar kommer att ha sin placering i Stockholm som är ett av Deletes fokusområde när företaget nu satsar på ytterligare tillväxt.

"Vi vill fortsätta vår geografiska expansion i Sverige. Främst genom förvärv av företag inom rivning och industrisanering, och speciellt i Stockholmsregionen. Vi välkomnar Lars-Gunnar som nu kommer att genomföra det här tillsammans med oss på Delete.", avslutar Jussi Niemelä.

Delete Swedens nuvarande VD Mårten Fuchs tar en ny roll i Delete Group som Business Development Director. Han kommer primärt arbeta med prioriterade frågor som behöver ytterligare fokus, till exempel rivningen av kärnkraftverk i Sverige och övriga Europa.

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering.
Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT